به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، بزرگداشت حیدر علی طالب پور بروجنی، پدر شعر محلی و بومی این استان شب گذشته(26 اردیبهشت)با حضور اهالی شعر و ادب و مسئولان محلی در بروجن برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این مراسم با گرامیداشت روز فردوسی گفت: تقارن بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و حیدر علی طالب پور، اتفاقی فرخنده است که نشان از تعلق خاطر این 2 شاعر ارزشمند به زبان و ادبیات فارسی دارد.
حسین گنجی با اشاره به زیبایی های موجود در شعر محلی حیدرعلی طالب پور افزود: با وجود اینکه شعر حیدرعلی طالب پور به فارسی معیار نیست و آمیخته با لغات و اصطلاحات بومی بروجنی است، فهم و درک آن برای بیشتر مخاطبان بیگانه با این لهجه آسان بوده و مخاطب از خواندن و شنیدن این اشعار لذت کافی می برد.
وی با تقدیر از حیدر طالب پور به خاطر تلاش برای زنده نگه داشتن لهجه زیبای بروجنی تصریح کرد: تمامی آداب و رسوم مردم بروجن و حتی کوچه پس کوچه های بروجن قدیم، چونان تابلوی زیبایی در لابه لای ابیات شیوای این شاعر بزرگ قابل مشاهده است.
وی سهولت در انتقال مفاهیم ادبی را باعث ماندگاری شعر حیدر طالب پور برشمرد و اظهار داشت: افرادی چون حیدر طالب پور، گنجینه های ارزشمندی در حوزه ادبیات فارسی هستند و جوانان باید از وجود ارزشمند این عزیزان بهره بگیرند.
خاطر نشان می شود: حیدرعلی طالب پور متخلص به «حیدر آقا» شاعر پیشکسوت بروجنی، متولد سال 1309در بروجن است که از دوران کودکی با علاقه بسیار به سرودن شعر پرداخت.
وی صاحب دو کتاب «قله نشین قاف» و «فال گوش» است.
این شاعر و حافظ شناس بروجنی بیش از یک هزار بیت شعر در سبک های عراقی و اصفهانی سروده است که درون مایه آن ها دغدغه های روزمره است.
پایان پیام/
نظر شما