مدیران شهری مشهد در زمینه حمل و نقل فعال عمل می‌کنند

رییس هیات مدیره موسسه مالی شرکت های حمل و نقل شهری برزیل گفت: مدیران شهری در ایران بخصوص در کلانشهر مشهد بسیار فعال عمل می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، اوریکو دیوون گالاردی، رییس هیات مدیره موسسه مالی شرکت های حمل و نقل شهری برزیل ظهر امروز(26اردیبهشت) در مراسم افتتاحیه ششمین دوره آموزشی متروپلیس در مشهد گفت: در سال 1978 موسسه ملی شرکت های حمل و نقل برزیل برای اینکه بتوانند وضعیت حمل و نقل عمومی را بهبود دهند، اقدامات گسترده ای انجام داده‌اند.

 

وی بیان داشت: در برزیل برمبنای این رویکرد فلسفی که افرادی که تاریخچه ندارند حال و آینده ندارند، فعالیت های گسترده ای در شبکه حمل و نقل عمومی انجام شده است.

 

گالاردی بیان داشت: اکسیژن شهرها زمانی کاهش می یابد که تعداد خودروها در شهر افزایش یابد و برای رفع این امر باید اقدامات گسترده ای انجام شود.


در ادامه این مراسم نائب رییس افتخاری انجمن بین المللی حمل و نقل عمومی در آمریکای شمالی- کانادا، گفت: باید به حمل و نقل عمومی در کلانشهرها به عنوان موضوعی ویژه توجه شود تا از این طریق بسیاری از مسائل و مشکلات ریشه ای شهر ها در این زمینه برطرف شود.

 

رابرت اولیویه افزود: در این کارگاه های آموزشی تجربیات موفق و نا موفق شهرها با یکدیگر مبادله می شود تا به این وسیله کمترین مشکل و خطا در مدیریت شهری رخ دهد.

 

وی ادامه داد: بررسی تجربیات موفق تنها هدف این دوره های آموزشی نیست، بلکه ارائه تجربیات ناموفق بهترین راهکار برای جلوگیری از خطا در اجرای پروژه های شهری است.

 

وی با اشاره به این موضوع که تجربه بی آر تی یک رویکرد جدید برای برخی از شهرها است خاطرنشان کرد: در دنیا حدود 4 هزار کیلومتر بی ار تی وجود دارد که در برخی از شهرها این خطوط 30 سال است که راه اندازی شده و باید از تجربیات این شهرها در راه اندازی بی ار تی در دیگر شهرها استفاده شود.

 

وی  با بیان اینکه برای اجرای خطوط بی آر تی باید تکنولوژی دقیق لحاظ شود و نمی توان یک روش خاص برای آن اجرا شود،گفت: این کنفرانس فرصت مناسبی است تا اطلاعات و تجربیات شهرها با یکدیگر مبادله شود که باید از این تجربیات در امور شهری استفاده بهینه کرد.

 

مدیر شرکت پیتر گرانت انگلستان در این مراسم گفت: نکته مهم مدیریت شهری توسعه پایدار شهرها است که باید مورد توجه مدیران شهری قرار گیرد.

 

پیتر گرانت افزود: در درجه اول باید بینش دقیق و مشخص در مورد کارایی شهرداری ها ارائه شود.

 

وی ادامه داد: محیط زیست بحث مهم امروزه در شهرها است، اما در این زمینه بسیار کم توجهی می شود که با بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی و جلوگیری از تردد خودروهای شخصی این امر بهبود می یابد که در شهرها باید به نقاط مثبت و ضعف مسائل شهری توجه شود تا تاثیرگذاری این اقدامات در شهر به خوبی دیده شود.

 

فرخ پارسی زاده، استادیار و پژوهشگر موسسه بین المللی مهندسی زلزله و زلزله شناسی همچنین در این مراسم گفت: باید زلزله را به عنوان یک واقعیت قریب الوقوع بپذیریم تا فرهنگ مواجه و مقابله با آن را در جامعه گسترش دهیم.

 

 پارسی زاده افزود: لازمه پذیرفتن فرهنگ ایمنی در جامعه این است که این موضوع را به زندگی عادی آورده و آن را با آموزش های مداوم و پیشگیرانه همراه کنیم.

 

وی همچنین خاطر نشان کرد: پدیده زلزله را باید به گونه ای توصیف کنیم که شهروندان عادی نیز بدانند به درستی در هنگام وقوع آن چه باید بکنند. از همین رو رعایت اصل سادگی در ارائه آموزش هایی که مخاطبان آن عموم شهروندان یک جامعه است، به عنوان اولین و اساسی ترین اصل محسوب می شود.

 

استادیار و پژوهشگر موسسه بین المللی مهندسی زلزله و زلزله شناسی همچنین به قابل اعتماد بودن منابع اطلاعات اشاره کرد و افزود: عمده آموزش های ما در سطح آموزشگاه های کشور باید به گونه ای صورت گیرد که به لحاظ اجتماعی خللی در روندهای اجتماعی ایجاد نکند.

 

پارسی زاده افزود: تاکید بر نقش زنان در کاهش خطرات ناشی از زلزله و ایمن سازی محیط، اجرای تمرینات و مانورهای سالانه و آموزش کودکان و نوجوانان در تمامی سطوح از دیگر برنامه های در دست اقدام است.

 

وی خاطر نشان کرد: رویکردهای تجربی از جمله مهندسی اجتماعی از جمله مواردی هستند که در مدیریت شهری به عنوان نگاهی لوکس باید کنار گذاشته شود و به جای آن به دنبال الگوهایی باشیم که برای مدیریت شهری ایران راه گشا باشد.

 

وی در پایان اشاره کرد: از مدیریت شهری مشهد و مرکز آموزشی متروپلیس بسیار تشکر دارم که فرصت ارائه بحث ها و ارائه تجربیات جدید را در بین کلانشهرها ایجاد کرده اند.

 

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 133003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha