نمایشگاه پاپ آرت ، اُپ آرت و آثار چاپی هنرمندان مکزیک

نمایش مروری برآثار پاپ آرت واُپ آرت و همچنین تعدادی از آثار چاپی هنرمندان مکزیک از روز سه شنبه 26 اردیبهشت ماه ساعت 5 بعدازظهر در گالری های موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نمایشگاه مروری بر آثار پاپ آرت واُپ آرت "از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران "و"آثارچاپی هنرمندان معاصر مکزیک" که این آثار از سوی موزه ملی چاپ این کشور به موزه هنرهای معاصر تهران اهداء گردیده است از روز سه شنبه 26 اردیبهشت ماه ساعت 5 بعداز ظهر با حضور مقامات فرهنگی- هنری، مسئولان، استادان وهنرمندان در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح می شود.

 

پاپ آرت از جنبش های هنری دهه 60 است .این جریان همه ارزش های ذهنی و نظری را که مورد ستایش نقاشان انتزاعی آن زمان بود را نفی کرده و به جای آن به بازشناسی، تحلیل و گاه صرفاً شناسایی فرهنگ مصرفی جامعه پرداخت. هنر پاپ به محیط مصنوعی فرهنگ توده مردم روی می آورد و ماده کارش را در شیوه ها و کالاهای انبوه تولید شده برای زندگی نوین شهری و روستایی می یافت.

 

بر این مبنا، فیلم ها، آگهی های تبلیغاتی، داستان های شبه علمی، موسیقی، حروف و علائم متداول، اشیای روزمره و کالای مصرفی، ابزار و موضوع این هنر جدید شدند . پاپ آرت که یکی از مهمترین جنبش های هنری قرن بیستم بود ، به طور گسترده ای بر طرح های تبلیغاتی، گرافیک و مد اثرگذار بود.

 

اندی وارهل، لری ریورز، جسپر جانز، جیم داین، ریچارد همیلتون از چهره های شاخص این جنبش محسوب می شوند.

 

اُپ آرت اصطلاحی در دهه1960 بود که به نقاشی انتزاعی مشتق از آثار هنرمندانی چون جوزف آلبرز و ویکتور وازارلی اطلاق شد. این سبک از خطاهای بصری و دیگر جلوه های دیدمانی بهره می گرفت و در آن عموماً از رنگ های درخشان و انتزاعات هندسی در هم فشرده استفاده می شد و بر مُد، طرح های تبلیغاتی و دیگر جنبه های فرهنگ همگانی دوره خود تأثیر زیادی داشت. هنرمندان این جنبش(اُپ آرت) با استفاده از نقطه و خط و به مدد رنگ گذاری و سایه روشن کاری با استفاده از خطای دید مخاطب ، درصدد القای مفاهیمی چون ریتم ، حرکت ، حجم مجازی، عمق و .....هستد.

 

بنابر گزارش روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، ویکتور وازارلی از چهره های شاخص این هنر و بنیانگذار اُپ آرت محسوب می شود.

 

یاد آوری می شود علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند همه روزه به جز جمعه ها و ایام تعطیل از ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر به موزه هنرهای معاصر تهران واقع در خیابان کارگر شمالی مراجعه ویا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88951965 تماس حاصل فرمایند.
 

پایان پیام/

کد خبر 132815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha