به گزارش خبرگزاری شبستان ،حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران ،اظهار کرد: کتاب دروازهای به سوی گسترش دانش است و ارایه کتابهای خوب یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسانهاست. از همین رو برگزاری نمایشگاه کتاب اهمیت بسیاری دارد.
وی معتقد است کتاب همانند یک خورشید فضای زندگی را برای همه روشن میکند و نور و گرما میبخشد بنابراین باید فرهنگ کتابخوانی را در جامعه گسترش داد.
آلهاشم افزود: چند سالی است که نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار میشود و به لطف خدا این حرکت ارزشمند فرهنگی بسیار موفق بوده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مسئولان نمایشگاه کتاب باید زمینه تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری را فراهم کنند، گفت: توجه به تولید ملی و صنعت نشر ملی در تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران موثر است و میتواند توسعه اقتصادی و حفظ استقلال کشور و همچنین موجبات ارتقاء این امنیت را فراهم کند.
وی در ادامه به نگرانی رهبر فزرانه انقلاب در زمینه قیمت کاغذ اشاره و تصریح کرد: قیمت کاغذ یکی از نگرانیهای رهبر انقلاب است و دست اندرکاران فرهنگی باید برای تقویت ناشران و سایر افرادی که به نوعی در نشر ملی سهیم هستند اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند.
آلهاشم در بخش دیگری از صحبتهای خود با تشکر از مسئولان برگزاری بزرگترین رویداد فرهنگی کشور به دلیل ایجاد فضای معنوی در نمایشگاه کتاب ابراز کرد: بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب از میان اندیشمندان، متفکران و حوزویان داخلی و خارجی هستند و به همین دلیل باید فضای نمایشگاه کتاب در شان نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.
حیدر مصلحی :برگزاری نمایشگاه کتاب در طول 25 سال حرکتی ارزشمند است
وزیر اطلاعات کشور گفت: نمایشگاه کتاب از ابعاد مختلف میتواند نیازهای مردم را برطرف سازد، از این رو برگزاری این نمایشگاه طی سالهای متمادی یک حرکت ارزشمند است.
حجتالاسلام و المسلمین حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار ستاد اطلاعرسانی بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بیان کرد: کتاب در تعیین فرهنگ هر کشوری نقش کلیدی دارد. بنابر این اگر بتوانیم در زمینه انتشار و استفاده از این کالای فرهنگی در کشور فعال باشیم میتوانیم فرهنگ حمایت از تولید ملی را از طریق کتاب در جامعه القاءکنیم.
وی همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در برطرف کردن موانع تولید و نشر از جمله گرانی کاغذ متذکر شد: با سرمایهگذاری در کتابخانهها و کم کردن هزینههای بهرهبرداری در زمینه کتاب میتوان فضاهای تخصصی را برای مخاطبان به وجود آورد.
مصلحی ادامه داد: از سوی دیگر با مجهز کردن اماکن عمومی از جمله پارکها به ویژه مدارس و مساجد به کتابخانه میتوان میزان تقاضای مردم برای استفاده از کتاب را افزایش داد تا بتوان از این طریق مشکل قیمت کاغذ را برطرف کرد.
وزیر اطلاعات در خاتمه برپایی سالنهایی مانند یاس و بیداری اسلامی را اقدامی مثبت در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب دانست و خاطرنشان کرد: مسئولان این سالنها باید در آشنایی هرچه بیشتر مردم با کارنامه یکساله نشر همچنین فرهنگ مقاومت و بیداری اسلامی کوشا باشند، زیرا پیامرسانی صحیح به مردم میتواند تاثیر بسزایی در ترویج فرهنگ کتابخوانی داشته باشد.
نماینده مردم سبزوار در مجلس:ارتقای سطح کیفی ناشران از ویژگی های نمایشگاه بیست و پنجم بود
محمدرضا محسنی ارتقای سطح کیفی ناشران را از برجسته ترین ویژگی های بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ذکر کرد.
محمدرضا محسنی، نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ،اظهار کرد: نمایشگاه کتاب تهران هر سال نسبت به دورههای گذشته از نظر کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته است و امسال میتوان بر این رشد ارتقای سطح کیفی ناشران را نیز افزود.
وی همچنین بیداری اسلامی را مساله روز جهان عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر بیداری اسلامی مهم ترین مساله جهان و به ویژه منطقه است و اگر سالنی با این عنوان در نمایشگاه کتاب برپا نمیشد، جای تعجب داشت. بنابراین باید گفت توجه مسئولان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور شایسته تقدیر و تشکر است.
محسنی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه بر مسائلی مانند، تعمیق بیشتر بر مسایل معنوی و کاهش قیمت کتاب، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون اقدامات ارزنده ای را برای کمک به ناشران و فرهنگ کتابخوانی انجام داده است، با این وجود به نظر می رسد این وزارت خانه با همکاری وزارت صنعت، معادن و تجارت باید بیش از پیش برای کاهش قیمت کاغذ و کتاب تعامل و همکاری داشته باشند تا قشر جوان و دانشجو بتواند به راحتی به کالای فرهنگی خود دسترسی یابد.
محمدرضا محسنی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در ششمین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از این رویداد فرهنگی بازدید کرد.
شجاعیصائین: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مهمترین نمایشگاه جهان است
مدیرعامل خانه کتاب گفت: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور و یکی از مهمترین نمایشگاههای جهان است.
علی شجاعیصائین، مدیرعامل خانه کتاب ،با بیان اینکه در کمتر کشوری چنین خدمات رفاهی برای بازدیدکنندگان نمایشگاهها در نظر گرفته میشود؛ بیان کرد: نمایشگاه کتاب تهران از سوی تمام مسئولان کشور به ویژه مقام معظم رهبری مورد توجه قرار میگیرد و این امر نشان دهنده اهمیت و جایگاه این رویداد فرهنگی در کشور است.
وی نمایشگاه کتاب تهران را محلی برای آشنایی بیشتر اهالی قلم با تازههای نشر دانست و افزود: این نمایشگاه از دو منظر قابل توجه است، اول به دلیل اینکه اهالی قلم و صاحب نظران حوزه کتاب میتوانند با تولیدات نشر طی سال گذشته آشنا شوند و با یکدیگر تبادل نظر داشته باشند.
مدیرعامل خانه کتاب ادامه داد: از سوی دیگر مردم نیز با حضور در نمایشگاه کتاب ضمن آشنایی با موضوعات مختلف و کتابهای جدید داخلی و خارجی با اهالی فرهنگ و نویسندگان آثار مورد نظرشان نیز آشنا میشوند.
شجاعیصائین همچنین با اشاره به ارتقاء جنبههای نمایشگاهی این دوره از نمایشگاه کتاب، توضیح داد: برپایی سالن یاس که کارنامه یکساله نشر کشور را به نمایش میگذارد، همچنین سالن «بیداری اسلامی» بسیار اثرگذار و کارآمد است.
بنا بر گزارش ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ،وی خاطرنشان کرد: با افزایش جنبههای نمایشگاهی در این رویداد فرهنگی، میتوان نمایشگاه بینالمللی کتاب را بیش از پیش به مکانی برای تبادل آراء و بررسی مشکلات صنعت نشر همچنین حضور گسترده ناشران خارجی و رفتن به سمت ترجمه آثار ارزنده سوق داد.
مدیرعامل خانه کتاب در پایان با اشاره به انتشار سالانه 7 هزار عنوان کتاب در کشور تصریح کرد: بیست و پنجمین دوره برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران می تواند شرایط مناسبی را برای حضور ناشران داخلی در عرصه بینالملل فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما