به گزارس خبرگزاری شبستان از مشهد، منصور رستگارفسائی، شاهنامهپژوه بزرگ در ایران و جهان صبح امروز(25 اردیبهشت) در همایش بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی با اشاره به اینکه فردوسی ناشناخته برای شناختن زمان های زیادی را می طلبد، اظهار داشت: شاهنامه فردوسی مدرسه فضیلت های ایرانی است.
وی با تاکید بر این که نباید عزم فردوسیوار را فراموش کنیم، اظهار داشت: زندگی فردوسی از دوران تولد تا پایان عمرش کتاب عبرت دهنده انسان است.
شاهنامهپژوه بزرگ ایران و جهان گفت: مقالات با ارزشی را میتوان در محدودهی پژوهشهای خارج از ایران یافت و باید برای رسیدن به این مقصود نیز تلاشهایی صورت بگیرد.
رستگار فسائی در ادامه اضافه کرد: در تهیهی فهرست مقالات نباید تنها بر کتابشناسیها و فهرستهای از پیش تعیین شده تکیه داشت،زیرا این مهم باعث میشود تا خلاقیت اثر پایین آمده و مقالات دیگری نیز که گمنام ماندهاند مطرح نشوند.
وی افزود: زندگی فردوسی نمودار انسان با عزم و اراده ایرانی است که در جستجوی هدف است و فردوسی با پشت سر گذاشتن سختی ها و مشکلات زیادی توانست با تنظیم شاهنامه نخستین درس کار و کوشش را به انسانها ارائه دهد.
رستگار فسائی با بیان اینکه نیاکان برای فردوسی یادآور زبان، ادب و فرهنگ بود، تصریح کرد: فردوسی در زمانی که میراث های ارزشی و فرهنگی ایران در حال نابودی بود به ایران جان داد که این جان دادن همواره سرشار از معنویت و ایمان به خدا و ارزشهای الهی است.
وی در پایان با یادآوری سختیها و رنجهایی که ابوالقاسم فردوسی در نظم شاهنامه داشته، درس او را به مردم امروز بیان کرده و افزود: زمانیکه اراده میکنیم کاری را انجام دهیم، علیرغم سختیها و مشکلاتی که پیش رو داریم، عزم فردوسی وار را فراموش نکنیم.
پایان پیام/
نظر شما