معرفت دینی و بصیرت انقلابی عامل همبستگی افراد جامعه است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه وجود بارگاه منور امام رضا(ع) در خراسان رضوی زمینه را برای بصیرت افزایی نوجوانان فراهم می کند، گفت: معرفت دینی و بصیرت انقلابی عامل همبستگی افراد جامعه است.

حجت‌الاسلام حجت گنابادی‏نژاد، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نوجوانی و جوانی را پایه شکل‌گیری بنیان‌های اولیه شخصیت فردی و اجتماعی دانست و به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: گفت: معرفت دینی و بصیرت انقلابی عامل همبستگی افراد جامعه است.


وی با اشاره به حضور نوجوانان در پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: بخش قابل‌توجهی از نیروهایی که با نهضت امام خمینی همراه شدند، نوجوانانی بودند که این همراهی‌های نوجوانانه به فداکاری‌ها، ایثارگری‌ها و درخشش‌های برجسته‌ای در سن جوانی آن‏ها و ایام جنگ تحمیلی منجر شد.


مدیرکل اوقاف خراسان رضوی تصریح کرد: آنچه ما امروز در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از افتخارات جوانان دانش‌آموز، دانشجو، طلبه، روستایی و شهری شاهد هستیم، ریشه در نقطه‌های آغازی دارد که مرهون تجربه‌های دوران نوجوانی است، بنابراین اگر بصیرت سرفصل موضوعات برنامه‌ها و فعالیت‌های نوجوانان قرار گیرد و بتوان این موضوع را با ویژگی‏های آنان همراه کرد، برکات خوبی به دنبال خواهد داشت.


حجت‌الاسلام  گنابادی‏نژاد شهید کاوه را نماد نوجوان و جوان خراسانی معرفی کرد و افزود: شهید محمود کاوه در کودکی و نوجوانی خود را از همراهی با پدر برای شرکت در محافل و مجالس مذهبی و انقلابی از جمله جلسات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آغاز کرد و جوانی خود را با سرداری و افتخارآفرینی با بهره‌مند شدن از معرفت دینی و غیرت انقلابی در تاریخ ایران اسلامی به ثبت رساند.


وی ادامه داد: این شهید با اهدای جانش و ریخته شدن خونش راه، مرام و مکتب مذهبی و انقلابی خود را ماندگار و ابدی ساخت. قطعا پاسخ نوجوانان و جوانان استان همان رویه محمود کاوه، دانش‌آموزان شهید و جوانان بیداری اسلامی است.


مدیرکل اوقاف خراسان رضوی گفت: آمار بالای جمعیت و تشکل‌های دانش‌آموزی به‏عنوان مخاطبان اصلی جشنواره فانوس و نگاه اعتقادی مدیران ارشد استان در کنار تشکل‌های متعدد استان که سابقه فعالیت در عرصه‌های بصیرت‌ دینی، انقلابی و مخاطبان جوان و نوجوان را دارا هستند، حضور استان خراسان را در بصیرت‏دهی به جامعه متفاوت‏تر از حضور دیگر استان‏ها می‌سازد.


این مقام مسئول قابلیت‌های اجرایی، مدیریتی و معرفتی استان را قابل اعتنا برشمرد و افزود: بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) و فرصت حضور میلیونی دانش‌آموزان سایر استان‌های کشور در مشهد، امکان بصیرت‏دهی صحیح به نوجوانان و جوانان را تا حد زیادی بالا برده و احتمال تاثیرگذاری این طرح برای سایر استان‌ها را نیز به‏دنبال دارد.


حجت‌الاسلام گنابادی‏نژاد ابراز امیدواری کرد که استعداد بالا و توان ادبی و هنری مکتبی و انقلابی نوجوانان خراسانی باعث تداوم جشنواره فانوس شده و با نمادسازی مرتبط با موضوع بصیرت، فضای ارتباط عمیق‌تری با مخاطبان را فراهم کند.


وی افزود: این دوره سنی آغاز اولیه تجربه‌های اجتماعی و ارتباطات است، اگر در این مرحله مدیریت درستی داشته باشیم، می‏توانیم در جهت بصیرت‏افزایی به جامعه گام بزرگی برداریم.
 

حجت السلام گنابادی نژاد تصریح کرد: جشنواره فانوس با موضوعاتی همچون درس‌های انقلاب، هویت، دوست‏یابی و خانواده، دشمن‌شناسی و فرهنگ اسلامی و بومی به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی و با همکاری استانداری خراسان رضوی و آموزش و پرورش خراسان رضوی در سه بخش فرهنگی شامل نشریه دیواری، وبلاگ‏نویسی، تحقیق و پژوهش، بخش ادبی شامل شعر و داستان و بخش هنری شامل نقاشی، نمایش‌نامه‏نویسی، عکاسی، انیمیشن در دو رده سنی نوجوان(17-12 سال) و جوان (25-18 سال) برگزار می‌شود.


گفتنی است،اختتامیه جشنواره «فانوس» نیز 26( اردیبهشت) در تالار نور مشهد برگزار می شود. 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 131840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha