محورهای گردشگری مذهبی در کردستان راه اندازی می شود

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با اشاره به ظرفیت ویژه استان در راستای ارتقای شاخص های معنوی و ارائه مباحث تقریب مذاهب در کشور از راه اندازی محورهای گردشگری مذهبی در نقاط مختلف کردستان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، امیر الهی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان امروز در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی کردستان در سنندج، اظهار داشت: استان کردستان یکی از استان های ویژه کشور از لحاظ اماکن فرهنگی، مذهبی و تاریخی بوده و در زمره 5 استان برتر کشور قرار دارد.


وی افزود: غنای فرهنگی، وجود اماکن مقدس اسلامی، مکان های تاریخی و باستانی، آداب و رسوم و مباحث والای فرهنگی و اجتماعی، وجود مذاهب مختلف اسلامی و صدها مسجد و مکان متربکه از جمله ویژگی هایی است که استان کردستان را در زمره استان های برتر کشور قرار داده است.


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان از ثبت تعداد 759 اثرغیرمنقول از این استان در فهرست آثارملی کشور تا پایان سال 90 خبرداد و افزود: این آثارغیرمنقول شامل مجموعه های تاریخی ، محوطه ها، بناها و تپه های باستانی هستند.


الهی خاطر نشان کرد: هم اکنون 9 اثر طبیعی و 20 اثر معنوی استان کردستان در فهرست آثارملی کشور ثبت شده است و در سال 91 نیز با برنامه ریزی منسجم و هماهنگی های به عمل آمده 25 اثر تاریخی، 15 اثر طبیعی، 10 اثر معنوی و 5 اثر منقول از استان کردستان در آثار ملی کشور ثبت خواهند شد.


وی افزود: یکی از ویژگی های منحصر به فرد استان کردستان نسبت به سایر نقاط کشور وجود اماکن متبرکه بسیار و زندگی سرشار از تقریب و وحدت مذاهب مختلف اسلامی و بیش از 2هزار و 800 مسجد و مکان متبرکه است که با برنامه ریزی منسجم می توان از این ظرفیت والا برای معرفی مباحث فرهنگی و اجتماعی کردستانی ها به دیگر هموطنان تلاش کرد.


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان خاطر نشان کرد: تمام زمینه های لازم برای تبدیل شدن استان کردستان به عنوان محورگردشگری مذهبی کشور فراهم بوده و امید است با حمایت های مسئولان و هماهنگی های به عمل آمده این مهم در آینده نزدیک محقق شود.


الهی از برگزاری نخستین همایش ملی طبیعت گردی در خردادماه سال جاری و با محوریت روستای باستانی اورامان خبرداد و افزود: علاوه بر وجود مکان های فرهنگی، تاریخی و باستانی در کردستان شاهد برخورداری این استان از منابع طبیعی و عرصه های طبیعی بسیاری هستیم که می توان با جذب گردشگران به این مناطق بسیاری از دغدغه های حوزه اشتغال و سرمایه گزاری در استان را رفع کرد.


وی از نامناسب بودن برخی از راه های ارتباطی استان، سنگ اندازی بانک های عامل و عدم همکاری آنان برای اجرای پروژه های گردشگری و صنایع دستی به عنوان مشکلات و موانع این حوزه یاد کرد و افزود: امیدواریم با اطلاع رسانی سریع و به موقع اصحاب رسانه استان و ارائه نظرات کارشناسی و بیان دغدغه های مردم و فعالان این حوزه شاهد تعالی روزافزون حمایت، احیا و حفظ میراث فرهنگی و صنایع دستی در کردستان باشیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 131620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha