برگزاری مسابقات قرآن استادان دانشگاهی جهان اسلام در سال 90

مسئول مرکز قرآن دانشگاه علوم و معارف قرآن از رایزنی با وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برگزاری نخستین دوره مسابقات قرآن اعضای هیئت علمی دانشگاه های جهان اسلام در سال 90 خبرداد.

علی اصغر شعاعی، مسئول مرکز قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از بسترسازی برای برگزاری نخستین دوره مسابقات بین المللی قرآن اعضای هیئت علمی دانشگاه های جهان اسلام در سال آینده خبرداد و به خبرنگار شبستان گفت: این مسابقات به منظور شناسایی استعدادهای قرآنی دانشگاه های اسلامی طراحی شده و به تایید ریاست جمهوری نیز رسیده است.

وی با اشاره به تایید طرح ابتدایی این مسابقات توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه اظهارکرد: طرح این رقابت ها در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تدوین و به رییس جمهور ارائه شد، که پس از تایید وی پیگیری و رایزنی برای برگزاری با جدیت بیشتری همراه شده است.

شعاعی برگزاری مسابقات استادان دانشگاه های جهان اسلام را زمینه ساز شناسایی استعدادهای این قشر اثرگذار دانشگاهی دانست و تصریح کرد: پس از برگزاری موفقیت آمیز مسابقات بین المللی سازمان اوقاف و رقابت های دانشجویان مسلمان که اثرات شگرفی برجای گذاشته است، انتظار می رود برگزاری مسابقات قرآن اعضای هیئت علمی دانشگاه های جهان اسلام بستر مناسب برای وحدت و همدلی هرچه بیشتر دانشگاهیان را فراهم کند.

 

رقابت استادان دانشگاه های جهان اسلام در دو رشته حفظ و قرائت

مسئول مرکز قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان این مطلب که حفظ و قرائت رشته های درنظر گرفته شده برای این رقابت ها به شمار می رود، ادامه داد: افزودن رشته های پژوهشی نیز به این رقابت ها در دست بررسی قرار دارد، البته باید توجه داشت شناسایی استعدادهای نخبه قرآنی در میان استادان دانشگاهی در مقایسه با دانشجویان با سختی بیشتری مواجه است.

وی با اعلام رایزنی با نهادهای مختلف دانشگاهی و غیردانشگاهی برای کمی و کیفی سازی این مسابقات اعلام کرد: رایزنی با دستگاه های متولی برنامه های نظام در خارج از کشور همچون وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همسو با آن این مهم در حال انجام است.

 تدوین طرح سرباز مسجد برای استفاده از توان قراء و حفاظ در دوران وظیفه
شعاعی، با اشاره به تهیه طرح طرح سرباز مسجد در مجمع حافظان و قاریان استان قم ابرازکرد: این طرح ویژه قاریان و حافظان مشغول به خدمت مقدس سربازی تدوین شده و همسو با آن از فضای مساجد به عنوان مهمترین مرکز فعالیت های قرآنی فرهنگی جهان اسلام استفاده می شود.
وی با ابراز تاسف از عدم استفاده مطلوب از فضای بالقوه فرهنگی و پرداخت به فعالیت های قرآنی در مساجد بیان کرد: مساجد از صدر اسلام تا کنون از مهمترین مراکز گسترش فرهنگ انس با قرآن در جامعه اسلامی بوده اند، امری که در روزگار کنونی با بی توجهی مواجه شده از این رو انتظار می رود با تصویب و اجرای این طرح نقیصه مذکور برطرف شود.

تایید طرح سرباز مسجد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
شعاعی با بیان این مطلب که در صورت تصویب و اجرای این طرح توان حافظان، قاریان و حتی طلاب حوزه های علمیه برای فعال سازی توان فرهنگی مساجد را بکار می گیرد، عنوان کرد: این طرح پس از تدوین، مورد تایید و استقبال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته و در صورت تایید و اجرا در نیروهای مسلح می تواند اثرات مثبتی را برجای بگذارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با درخواست همکاری از نهادها و دستگاه های مربوطه برای تصویب و اجرای طرح سرباز مسجد، خاطرنشان کرد: ارائه پیشنهاد تصویب این طرح به شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور بهره مندی از ضمانت های قانونی اجرا در مجمع قاراین و حافظان قم بررسی می شود.
 

 

پایان پیام/


 

کد خبر 13158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha