مناطق مرزی نقش تعیین کننده ای در رشد اقتصادی دارند

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: مناطق مرزی ما این ظرفیت را دارند که در آینده به رشد اقتصادی کشور کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری شسبتان از استان گلستان، حسین ذوالفقاری، فرمانده مرزبانی ناجا گفت: پارادایم رفتار و زندگی در مناطق مرزی رو به تغییر است که امیدواریم این پارادایم به سرعت در راستای مثبت تغییر کند و نگاه تاریخی و سنتی گذشته کنار گذاشته شود.

 

وی افزود: اگر در مناطق مرزی به صورت رایگان برای تحصیلکردگان بسترسازی شود تا آنها در مناطق مرزی خود زندگی کنند آن تغییر پارادایم رخ خواهد داد.
 

فرمانده مرزبانی ناجا تصریح کرد: اگر جوان تحصیل‎کرده سیستانی، کردستانی، بندرترکمنی و آذربایجانی شرایطی پیدا کنند که در منطقه به عنوان الگوی موفق مطرح شوند قطعا جوانان نیز در این مسیر قرار خواهند گرفت.
 

ذوالفقاری، ساماندهی مناطق مرزی و توجه به معیشت مرزنشینان را از موضوعات مهم عنوان کرد و یادآور شد: زمانی ما می‎توانیم امنیت را برقرار کنیم که مرزنشینان ما از حداقل‎های معیشتی برخوردار باشند.
 

وی خاطرنشان کرد: در گذشته تصور می‎شد افرادی که در کسوت انتظامی هستند، رفتار غیرانعطافی دارند و صرفا امنیت و تامین امنیت را با سلاح و اقدامات سخت‎افزاری دنبال می‎کنند که برگزاری این همایش رویکردی میمون و مبارک است تا نشان دهد نیروهای مسلح در کشور در حوزه‎های علمی پیشتاز هستند و مرتبا در این مسیر حرکت می‎کنند.
 

به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، فرمانده مرزبانی ناجا در خصوص رویکردهای ارتباط امنیت مرزها،‏ افزود: رویکرد ما در حقیقت برگرفته از نظریه سیستمی و ترکیب دیدگاه اقتضائی به نظریه سیستمی است.
 

ذوالفقاری متذکر شد: قومیت در مناطق مرزی تهدید نیست بلکه یک فرصت است و این سخن از باب تئوری و مطالعه به دست نیامده بلکه این واقعیت را به وضوح می‎توان در مناطق مرزی مشاهده کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 131503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha