حجت علی شایان فر درحاشیه مراسم اختتامیه همایش بین المللی تخصصی مدیریت یکپارچه بحران و ریسک ، به خبر نگار شبستان در مشهد گفت: برای ساخت این ساختمان 2میلیارد و 200 میلیون تومان به این پروژه اعتبار اختصاص داده شده که 2 میلیارد تومان دیگر نیز از مرکز مدیریت بحران کشور به این امر اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه در این ساختمان جداگرهایی نصب شده تا در زمان وقوع زلزله خطرات ناشی از آن را 50 درصد کاهش دهد و کمترین خسارت را وارد کند، ادامه داد: شناخت ریسک و مدیریت بحران نیز از دیگر گام ها برای مدیریت حوادث است که در امر مدیریت ریسک باید جلوگیری از ریسک، کاهش اثرات و انتقال آن انجام شود.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در مدیریت بحران ابتدا باید شناخت خطر انجام شود و زمانی که این امر صورت گرفت باید وضعیت آسیب پذیری مردم، تاسیسات و ساختمان ها نیز تحلیل شود.
وی همچنین بر ایجاد برنامه جامع مدیریت ریسک در مشهد تاکید کرد و گفت: تلاش برای دستیابی به کلانشهری ایمن در برابر حوادث و بلایا امروزه در شرایطی که برای اولین بار در تاریخ حیات بشر بیشترین جمعیت جهان در مناطق شهری زندگی می کنند وقوع حوادث طبیعی به ویژه زلزله در شهرها به چالشی عمده در روند توسعه پایدار تبدیل شده است و در طی سال های اخیر تقریبا هر روز شاهد اثرات مخرب سوانح در جهان هستیم.
پایان پیام/
نظر شما