حجت الاسلام حمید محمدی، قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی کشور، در حاشیه نمایشگاه کتاب خوزستان، به خبرنگار شبستان گفت: سرانه مطالعه در شرایط نسبی مطلوبی قرار دارد که در جهت ترویج و افزایش سرانه آن می بایست نمایشگاه های فرهنگی برگزار کرد.
وی افزود: نمایشگاه به لحاظ استقبال مردم قابل توجه و شایسته تقدیر است و این نشان از تغییر و تحول سطح فرهنگی در این استان دارد، اما آنچه که حائز اهمیت است پی بردن به ضعف ها و قوت ها در زیر ساخت های فرهنگی جامعه می باشد که نتیجه و حاصل آن برپایی این گونه نمایشگاه هاست.
حجت الاسلام محمدی، اضافه کرد: راه اندازی نمایشگاه دائمی کتاب می تواند حرکت خوب و مثبتی باشد اما بهتر از آن تشویق بخش خصوصی برای ورود به این حوزه است، در واقع تلاش می کنیم که ناشران در بخش خصوصی تازه های کتاب را به صورت روزانه و هفتگی وارد بازار خود کنند.
وی بیان داشت: بورس کتاب نیز از دیگر پیشنهاداتی است که می تواند جایگزین نمایشگاه دائمی کتاب باشد، به این ترتیب که ناشران و نویسندگان در بخش خصوصی در مجتمعی حاضر شوند و تازه های کتاب را عرضه کنند، در این راستا مجتمع تجاری ناشران قم می تواند الگویی مناسب به حساب آید.
وی خاطرنشان کرد: با نظارت عالیه دولت بر بخش خصوصی می توان در جهت توسعه فرهنگ کتابخوانی، ارزان سازی کتاب و تشویق مردم برای خرید محصولات فرهنگی گام برداشت.
قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی، یادآور شد: از بزرگ ترین اسرار رشد و ارزان سازی کتاب در سطح جامعه افزایش تیراژ کتاب است که در این راستا دولت همواره از صنعت فرهنگ حمایت می کند.
پایان پیام/
نظر شما