به گزارش خبرگزاری شبستان منوچهر معتبر داور رشته نقاشی سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر گفت: رشد هنر در جامعه تنها از طریق تداوم در برگزاری جشنوارهها امکانپذیر است، زیرا از این طریق میتوان آثار ارسالی را بررسی کرده و کمبودها را بیابیم و راهحلهایی برای آنها بیابیم.
معتبر گفت: هنرمندان جوان نیازمند تمرکز بیشتری بر روی طراحی کارهایشان هستند تا شتابزده دست به خلق اثر نزنند، از طرف دیگر بسیاری از آثاری که در عرصه هنرهای تجسمی مدرن خلق میشوند از روی عدم شناخت این نوع از هنر خلق میشوند و از این رو دارای اشکالات بسیاری هستند.
وی تصریح کرد: باید طراحی و نقاشی گذشته را جدی بگیریم و با شناخت اسلوب و اصول این هنر بتوانیم آثاری ماندگار خلق کنیم. چرا که تنها مشکل این عرصه عدم وجود دانش کافی است و در داشتن استعدادهای خوب در هنر نقاشی شک نداریم.
این هنرمند نقاش افزود: استعدادهای جوان همچون جوانههایی هستند که نیاز به بسترسازی مناسب فرهنگی دارند تا رشد کنند.این رشد تنها از طریق تداوم در برگزاری جشنوارهها امکانپذیر است، چرا که از این طریق میتوان آثار ارسالی را بررسی کرده، کمبودها را بیابیم و راهحلهایی برای آنها بیابیم.
به گزارش روابط عمومی این جشنواره معتبر در پایان گفت: اساسیترین مشکل، فقدان فضای فرهنگی در کشور ماست، در مسیر هنر، پیشرفتهای بسیاری حاصل شده و میتواند ما را به جای بهتری هم برساند. چاپ کتاب آثار از جمله مواردی است که بیش از هر جایزهای میتواند تاثیرگذار و ترغیب کننده باشد.
سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی، پوستر، عکاسی، نگارگری، کاریکاتور، سفال و سرامیک و خوشنویسی به صورت رقابتی برگزار می شود و هنر خیالی نگاری، هنر جدید و همایش علمی دیگر برنامه های جشنواره است.
پایان پیام/
نظر شما