به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علی اکبریان، فرماندار شهرستان تاکستان در یادواره شهدای فرهنگی و طلاب شهرستان تاکستان، گفت: انسان سازی اساسیترین اهداف بعثت انبیاء و تشریع مکاتب الهی است و مکتب نورانی اسلام که خاتم ادیان الهی است، بر این امر مهم، بیش از مکاتب دیگر اهتمام داشته است.
وی ادامه داد: با تربیت صحیح می توان زمینه رشد و تعالی فرد و جامعه را فراهم کرد تا استعدادها و توانایی ها در راستای کمال مطلق، شکوفا شود.
فرماندار شهرستان تاکستان، خودسازی را زمینه ساز تربیت دیگران دانست و افزود: کسی که می خواهد دیگران را تربیت کند، باید پیش از تعلیم و تربیت دیگران به تعلیم و تربیت خود بپردازد و باید این تربیت، پیش از آنکه با زبان باشد، با سیرت و رفتار باشد و آنکه خود را تعلیم دهد و تربیت کند، می تواند دیگران را تعلیم داده و تربیت نماید.
وی تصریح کرد: این یک حقیقت است که تبلیغ و تربیت عملی، تأثیر بیشتری نسبت به تبلیغ و تربیت زبانی دارد، بنابراین امام علی (ع) با تربیت کامل خویش، فرزندان و اطرافیان خود، هم جایگاه تربیت را در اندیشه و فرهنگ اسلامی احیا کرد و هم اینکه هدف بودن تربیت در حکومت اسلامی را ظاهر ساخت.
اکبریان با اشاره به وظایف معلمان توضیح داد: معلمی شغل انبیاء و اولیاء خداست و خداوند متعال از این طریق بر گروهی از بندگان خود منت نهاده و این شغل خطیر و مهم را به ایشان واگذار نموده است، این شغل از این رو خطیر است که تربیت نسل های بشری به دستان معلمان و دبیران صورت می گیرد.
وی یادآور شد: معلمان در مرحله اول باید خودسازی را از خود آغاز نموده و سپس به آموزش دانش آموزان و متعلمین بپردازند، هنگامی که معلم تمامی شئونات اخلاقی و اسلامی را در کلاس درس و محل آموزشگاه رعایت کند، به طور مطمئن، متعلمین نیز از او الگو می گیرند، ولی اگر دبیران و معلمان اهدافی غیردینی و غیر اخلاقی داشته باشند، متعلمین نیز همین رفتارها و الگوها را تکرار خواهند نمود.
در ادامه این مراسم نماینده ولی فقیه در سپاه استان قزوین بیان کرد: حکومت دینی همواره مدیون تلاش های روشنفکران و اندیشمندان دینداری بوده که در راستای پاسداری از اسلام ناب محمدی (ص) قدم برمی دارند.
حجت الاسلام اسدالله رضوانی افزود: همواره دغدغه این بزرگواران در حکومت دینی این بوده که ایمان، اخلاق و شریعت را در تمامی زوایای زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان زنده نگهدارند و به طور مطمئن با زنده نگهداشتن این ارزشها، اسلام نیز زنده خواهد ماند.
وی خاطرنشان کرد: علامه شهید استاد مرتضی مطهری (ره)، به حق از زمره علمای ربانی بود که ضمن تغذیه افکار انقلابیون، تا پای جان در راستای تبیین فرهنگ و اندیشه اسلامی کوشید و با بدعتها و کج اندیشی ها مبارزه کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین، نماینده ولی فقیه در سپاه استان قزوین افزود: اگر چه استاد مطهری فرصت مفصلی برای پرداختن به موضوعات مختلف دینی نیافت، ولی نظرات اندک و بسیار مفید ایشان، بسیار راهگشا و حائز اهمیت است.
وی بر لزوم استفاده از نظرات علمای فرزانه و نخبه تأکید کرد و یادآور شد: از آنجا که دست ما از شجره طوبای عصمت (ع) کوتاه است، ولی عالمان فرزانه و نخبه ای که تسلط و احاطه کامل بر مبانی اصیل دین و مباحث روز را دارند، می توانند ما را در رسیدن به اهداف والای اسلام کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما