علی اکبر زارع؛ کارشناس ارشد فن آوری و مدیریت آموزشی و مدرس دانشگاه های زنجان به خبرنگار شبستان، گفت: امروزه پژوهش از مباحث اصلی تمام سازمان ها محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه در جامعه ما در زمینه فرهنگ آن طور که باید پژوهش صورت نمی گیرد گفت: بعد از انجام پژوهش هم تنها در حد کتابخانه ای باقی مانده و به کار بسته نمی شود.
این استاد دانشگاه بحث های مربوط به هویت، ارتباط موثر، مهارت های زندگی در میان جوانان، مباحث مربوط به دین داری و دین گریزی جوانان و ایجاد انگیزه در جوانان و شناخت فرهنگ را از جمله مباحثی عنوان کرد که نیاز به تحقیق و پژوهش دارند.
وی با بیان اینکه هنوز نتوانستهایم ارزش و اهمیت تحقیق و پژوهش را در بین قشر دانشجو نهادینه کنیم، ابراز کرد: متاسفانه بسیاری از دانشجویان حتی پایان نامه های خود را نیز خریداری می کنند.
زارع با اشاره به اینکه دانشجویان سعی دارند با سرعت به اهداف خود برسند، ادامه داد: با توجه به اینکه هدف مشخصی برای پژوهش در بین دانشجویان وجود ندارد، بنابراین آنها چندان اهتمامی به این امر ندارند.
وی خاطر نشان کرد: اگر دانشجو پس از انجام پژوهش اطمینان داشته باشد که از پژوهش وی حمایت شده و نتیجه آن در جایی به کار گرفته می شود، گام های خوبی در این راستا در کشور برداشته می شود.
کارشناس ارشد فنآوری و مدیریت آموزشی ابراز کرد: هر چه حمایت های مادی و معنوی از آثار پژوهشی دانشجویان بیشتر باشد رغبت آنان در این عرصه افزایش می یابد.
وی یادآور شد: اولویت بندی و تقسیم موضوعات پژوهشی از سوی ارگان های مختلف در بین دانشجویان نیز از جمله موارد مهم و اساسی در بحث تحقیق و پژوهش است.
کارشناس ارشد فن آوری و مدیریت آموزشی و مدرس دانشگاه های زنجان در بخش دیگری از سخنان خود سومین دوره کارگاه آموزشی روش تحقیق و پژوهشگری را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اعضای کانون های فرهنگی و هنری استان با انگیزه کامل در این دوره حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما