به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور، در جلسه شیوه بیان تفسیر آسان قرآن کریم که با حضور آیت الله محسن مجتهدشبستری، ائمه جمعه و مفسران جلسات قرآنی استان همراه بود، اظهار کرد: هر هیئت عزاداری باید دارای جلسات تفسیر قرآن کریم باشد.
وی عدم استقبال جوانان از جلسات تفسیر قرآن را یادآور شد و به ارایه تفسیر به روش های صحیح تاکید کرد.
حجت الاسلام قرائتی خاطر نشان کرد: اخلاص در گفتار و عمل، کوتاه گویی، ارائه مفهوم کاربردی آیات، بیان مثال های مبتلابه، گزیده گویی، برقراری ارتباط صمیمی با مخاطب و پرهیز از ارائه تفسیر موضوعی برای عموم از مهمترین عوامل لازم برای استقبال از جلسات تفسیر است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور توجه به مخاطب در ارایه تفسیر را یاد آور شد و ادامه داد: بایستی مفهوم آیات قرآنی به گونه ای بیان شود که مخاطب احساس کند خداوند با او سخن می گوید، که حقیقت امر نیز همین است، ضمن اینکه بایستی از بیان اقوال و احتمالات در بیان تفسیر آیات پرهیز شود، چراکه مخاطب را گمراه و سرگردان می کند.
حجت الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه همه معادلات دست خداوند و اراده اوست، گفت: قرآن محوری روحانیت و حوزه های علمیه با برکات ارزشمندی در آینده همراه خواهد بود، طلاب حوزوی بایستی از ابتدای ورود به مدارس علمیه، قرآنی تربیت شوند، روحانیان نیز بایستی در منابر خود قرآن محور باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر اینکه روحانیان نباید تنها به منابر اکتفا کنند، افزود: تبلیغ چهره به چهره بهترین نوع تبلیغ دین و مفاهیم قرآنی است، امروز نیازمند نقش آفرینی روحانیان آشنا به مفاهیم و تفاسیر قرآنی در سطوح مختلف اجتماعی هستیم.
حجت الاسلام قرائتی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تعطیلات بیش از حد در حوزه های علمیه اظهار داشت: تعطیلی برای طلبه و روحانی معنا ندارد و باید اهل علم همیشه در حال مطالعه و مباحثه باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه معلم بودن با موضوع کتاب الهی و قرآن بهترین افتخارات است، افزود: افتخار من این است که معلم قرآن هستم.
وی در ادامه جلسه به تشریح چگونگی بیان ساده تفسیر برخی از آیات قرآن کریم از سوی روحانیان تفسیرگو پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما