به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، اکبر نیکزاد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز در مراسم تجلیل از اعضای هیئت علمی، دانشیاران و اساتید دانشگاه یاسوج گفت:در هر جامعه و مجموعه ای نیروی انسانی متخصص، متعهد و کارآمد که از دل دانشگاه ها بیرون می آید، اصلی ترین مؤلفه برای رشد، توسعه و بالندگی است.
نیکزاد با بیان اینکه، نیروی انسانی که می تواند منابع سرشاری برای حیات، بقاء، رشد و تعالی انسان ها در سایه اسلام و شیعه باشند باید از دل دانشگاه بیرون آیند، افزود: در خلاهای دانش معرفتی و اخلاقی امروزی جهان، ما باید تئوری و دستورالعمل تربیت برگرفته از اسلام را برای جامعه بشری و جهان دانش تدوین، تنظیم و عرضه کنیم .
وی با اشاره به این نکته که بار اصلی پیشرفت و آبادانی این مرز و بوم بر دوش معلمان در مدارس و اساتید در دانشگاه هاست که باید به مقام شامخ معلمان درود فرستاد، افزود: ممکن است در اینکه عامل دوم توسعه و پیشرفت چیست، اختلاف نظرهایی باشد ولی نیروی انسانی به عنوان عامل اصلی و تاثیرگذارترین در حرکت به جلو و پیشرفت، مورد اتفاق نظر است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: دانشگاه به عنوان تربیت کننده و آموزش دهنده نیروی انسانی، نقش پررنگ و بی بدیلی را ایفا می کند و امروز به برکت انقلاب اسلامی و با اعتماد به نفس و این باور که "ما می توانیم" به قله های پیشرفت رسیده ایم به طوری که در بسیاری از شاخص ها جزو چند کشور برتر دنیا هستیم.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت مقام معلم گفت: از دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی تا بالاترین مدارج علمی همواره معلمان و اساتید دانشگاه در کنار فرد تحصیل کننده هستند و در هر کشوری که آموزش و پرورش و دانشگاه های آن پویاتر و قوی تر باشند نیروی انسانی در آن جامعه متعهد و متخصص تر خواهند بود.
نیکزاد، نتیجه کار معلمان و اساتید دانشگاه را پیشرفت همه جانبه و روزافزون جامعه دانست و گفت: معلمی شغل انبیاء الهی است و هر کسی توفیق معلم شدن و سرافراز بیرون آمدن از عهده رسالت معلمی را ندارد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه، دانشگاه ها بزرگترین تولید کنند و مبتکر در جامعه است و مصرفی نیست، تصریح کرد: نیرویی که از دل دانشگاه بیرون می آید از هر منابعی ارزشمندتر است.
نیکزاد به "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" در فرمان امسال رهبری اشاره کرد و گفت: ارتباط نزدیک دانشگاه و صنعت در عرصه تولید، سرمایه گذاری و صنعت که دغدغه اصلی می باشد در این مسیر بسیار کارساز است.
وی، لازمه توسعه و تکمیل چرخه صنعت استان را حضور دانشگاهیان در این عرصه دانست و گفت: امروز بیش از همه تحصیل کردگان دانشگاهی توانایی و تخصص هر نوع فعالیتی را دارند و باید زمینه حضور آنها را فراهم کرد و دانشگاه را مقید کرد در یک فضای قابل قبولی وارد چرخه صنعت، تولید و اشتغال زایی شود.
پایان پیام/
نظر شما