به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، منصور قمشه، معاون امور حقوقی و مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور عصر روز گذشته (11 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران گفت: یکی از سیاست های جدی کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال جاری تبدیل فرهنگ مستمری بگیری به فرهنگ توانمند سازی است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه 23هزار و 877 میلیارد ریال بودجه برای کمیته امداد پیشنهاد شده است، افزود: این طرح در کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب رسیده و آماده طرح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.
قمشه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در سالی که با عنوان تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است محور فعالیت های کمیته امداد بحث اشتغال است، اضافه کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره)در این بخش جزء دستگاه های برتر بوده است.
وی ادامه داد: تعهد اشتغالزایی کمیته امداد کشور در برنامه های دولت ایجاد 250 هزار فرصت شغلی بوده که 300 هزار فرصت شغلی پایدار، محقق شده است.
قمشه اضافه کرد: در صورت تخصیص تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد کشور امسال آمادگی ایجاد 500 هزار فرصت شغلی را دارد.
معاون امور حقوقی و مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور ادامه داد: شورای عالی اشتغال در مصوبه ای سال گذشته 15هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی اشتغالزا را در اختیار کمیته امداد کشور قرار داد و امسال به پیشنهاد کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی 20 درصد تسهیلات قرض الحسنه بانک ها در امر اشتغال در اختیار این نهاد حمایتی است.
وی با اشاره به تصویب بودجه در قانون پنجم توسعه گفت: امسال به دولت اجازه داده شده که 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملی را برای بخش کشاورزی و آب و 10 درصد را در بخش صنعت و معدن برداشت کند که در مجموع سه درصد این منابع به عنوان تسهیلات اشتغالزا در اختیار کمیته امداد کشور است.
قمشه با بیان اینکه فقر زدایی از چهره مناطق آزاد تجاری کشور یکی از تکالیف مهم قانونی بودجه 91 است،خاطر نشان کرد: در این راستا سازمان های مناطق آزاد مکلف شدهاند، یک درصد از محل وصول عوارض صدور کالا و خدمات را به کمیته امداد و بهزیستی پرداخت کنند.
پایان پیام/
نظر شما