به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام حیات الله رسولی استاد علوم سیاسی حوزه و دانشگاه افغانستان شب گذشته (10 اردیبهشت) در همایش تحلیلی دستاوردها و چالش های انقلاب اسلامی افغانستان پس از دو دهه در جامعه المصطفی العالمیه مشهد با اشاره به اینکه تمام هستی، سرمایه و هویت مسلمانان از برکت وجود ائمه اطهار(ع) سرچشمه می گیرد، اظهار داشت: علمای دینی سنگر بانان عرصه فرهنگی و مذهبی هستند و وظیفه آنان در شرایط امروز سنگرداری در عرصه علم و فرهنگ است.
وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی فرصت هایی برای ترویج فرهنگ و مفاهیم دینی و سیاسی بوجود آمده است، رسالت علمای دینی سنگین تر شده و باید با بهره گیری از این فرصت ها هویت اسلامی را به عنوان الگو به جهانیان ارائه دهیم.
حجت الاسلام رسولی با اشاره به اینکه دفاع از عقاید اسلامی و مقابله با ضد فرهنگ دینی برای عالِم افتخار بزرگی است، تصریح کرد: مقابله ملت افغانستان در برابر تبلیغات سوء دشمنان جهاد بزرگی محسوب می شود که می توان گفت این جهاد در تاریخ بی نظیر است.
این استاد حوزه گفت: فعالیت در عرصه فرهنگی و علمی در شرایط کنونی عامل اثبات ماهیت یک انقلاب دینی است ، زیرا امروز نویسندگان غرب، مسلمانان افغانستان و خصوصا شیعیان را در تاریخ انقلاب این کشور انکار می کنند و پاسداری از این سرمایه ها وظیفه علمای دینی این کشور است.
وی افزود: در دوران انقلاب افغانستان و در فضای مبهم، این کشور از لحاظ سیاسی و اقتصادی مورد هجوم آسیب های دشمن قرار گرفته است، اما تحلیل ما از این دوران این است که با بهره گیری از جهاد انقلاب جهاد علمی و فرهنگی را کسب کرده ایم.
رسولی اذعان داشت: عزت و هویت یک جامعه با جهاد فرهنگی و علمی زنده می شود که امروز وظیفه ما علمای دینی بهره گیری مناسب از این فرصت های بوجود آمده است که باید در این عرصه گامهای استواری برداشته شود.
این استاد حوزه و دانشگاه افغانستان با بیان اینکه الگو گیری از مکتب اهل بیت(ع) مهمترین شاخصه پیشرفت جامعه اسلامی است، گفت: علمای دینی سنگر داران عرصه علمی و فرهنگی هستند.
پایان پیام/
نظر شما