خبرگزاری شبستان: تحلیل گران غربی درباره چگونگی سرنگون کردن نظام های مخالف غرب آرائی را منتشر کرده اند که به نوعی بهره برداری و التهاب سازی در بازه های زمانی نزدیک به برگزاری هر انتخابات از جمله فضاهای قابل استفاده در ایجاد فشار و تغییر در ساختار حکومت ها را مورد بررسی قرار داده اند. از این رو بررسی تاکتیک های سیاسی دشمنان قابل در این مقطع زمانی بسیار حائز اهمیت است.
با نزدیک شدن به موعد برگزاری مرحله دوم انتخابات نهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی، فضای انتخاباتی و هیجان سیاسی اجتماعی آن رو به فزونی است و از سوی دیگر نگاه های خارجی و بین المللی با جدیت و حساسیت قابل توجهی به رصد فضا و نتایج احتمالی آن مشغول اند. در این میان رصد و تحلیل محورهای عملیات روانی دشمن در فضای پیش از انتخابات حاکی از پیگیری ابعادی از سناریوهای گذشته ی دشمن در تضعیف انتخابات در نظام جمهوری اسلامی و کاهش نقاط قوت آن است.
در واقع تحلیل گران سیاسی بر این باورند که «منازعه قدرت» یکی از سرفصل های اصلی ضدانقلاب در مقطع کنونی برای تخریب سمبل مردم سالاری دینی و تبدیل ساختن فرصت انتخابات پیش رو به تهدیدی برای نظام است. در حقیقت ایجاد تنازع قدرت در کشور از برنامه های مهم دشمن برای مرحله دوم انتخابات مجلس نهم است تا براساس آن به راحتی بتواند به نهاد مهمی مثل مجلس شورای اسلامی نفوذ کند. بنا به عقیده کارشناسان و صاحب نظران، دشمن از این سناریوی خود در شرایط فعلی به دنبال آن است که فضای انتخاباتی را به میدانی برای روزآزمایی سیاسی و قدرت طلبی اجتماعی تبدیل سازد.
مقدمه فوق در حالی مطرح می شود که نحوه مواجهه اضلاع مختلف اصولگرایان در دور دوم نهمین دوره انتخابات مجل شورای اسلامی بیانگر همین مسئله است.
انتقادات، هجمه ها و تخریب های فضای سیاسی کشور در حالی از سوی گروه های حاضر در انتخابات علیه یکدیگر افزایش یافته که بی شک این رفتارها بیانگر شکل گیری نباید هایی است که گویا به باید های نامطلوبی تبدیل شده است.
نکته ی قابل توجه دیگر، توجه به اصول اخلاقی و منطقی در رقابت و فعالیت انتخاباتی است که این گروه ها و رسانه های متبوعشان کمتر آن را رعایت می کنند البته این در حالی است که توجه به رفتار اخلاقی و اسلامی در رقابت ها و نیز منافع ملی و ارزش های نظام بایستی در سرلوحه ی اقدامات آنان باشد.
همچنین ذکر این نکته نیز ضروری است که این افراد باید بدانند انتخابات نماد مردم سالاری دینی این مرز و بوم است از این رو این گروه ها این نکته را باید مد نظر داشته و از آب ریختن به آسیاب دشمن خودداری ورزند!
بر این اساس جدی ترین راهکار مقابله با این نقطه تاریک، نکته ی حایز اهمیتی است که رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای بدان اشاره کرده و فرمودند: «مسؤولان از توطئه ی دشمن در کار انتخابات غافل نشوند. آن کسانی همکه در انتخابات رأی نمی آورند، مواظب باشند آن کلاهی که بر سر رأی نیاوردگان سال 88رفت، بر سر آن ها نرود؛ فریب نخورند. همه ی نامزدهای انتخابات و همه ی هوادارانشان،خودشان را در مقابل توطئه ی احتمالی دشمن مسؤول امنیت بدانند. انتخابات را متهم نکنند؛ کسی آب به آسیاب دشمن نریزد؛ در تبلیغات، القای فضای اختلاف و ناامیدی نشود،تا ان شاءاللَّه انتخابات خوبی داشته باشیم.»
همچنین در این زمان مهمترین کاری که همه نیروهای جبهه انقلاب باید بدان اهتمام ورزند این است که در جهت افزایش سطح مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنند تا مردم با حضور حداکثری و شور و نشاط بالا، در انتخابات شرکت کنند. زیرا بازسازی اتفاقات سال 88 در کشور برای دشمنان کار پیچیده ای نیست البته با توجه به بصیرت مردم و دستگاه های اجرایی، نظارتی و امنیتی کشور این امر نیز بسیار برای دشمنان پر هزینه خواهد بود.
اما نکته دیگر این است که در شرایط کنونی و با توجه به تحولات ناشی از بیداری اسلامی در منطقه موقعیت ایران در مذاکرات بغداد بسیار تعیین کننده خواهد بود تا جایگاه شایسته خود را در محوریت هدایت سیاست های کلی خاورمیانه تثبیت کند و این امر نیز اکنون به حضور حداکثری مردم در انتخابات دور دوم مجلس نهم بستگی دارد.
در آخر امید است که همزمان با برگزاری پرشور انتخابات در 15 اسفندماه و انتخاب نمایندگان اصلح ملت، پشتوانه قوی و کارامد داخلی برای پیشبرد مذاکرات بغداد و تثبیت جایگاه شایسته ایران در مناسبات بین المللی فراهم آید.
پایان پیام/
نظر شما