به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، شب گذشته(25 دی) در دومین همایش مسئولان و کارکنان گروه صنعتی ملی ایران با بیان اینکه شکوفایی اقتصاد کشور متکی به بخش خصوصی است، گفت: در بخش خصوصی همه استعدادها شکوفا می شود و شبکه مدیریتی اقتصاد کشور کارآمدتر و جهانی تر می شود.
وی افزود: درب های میدان بخش خصوصی باید بروی همه سرمایه گذاران باز شود تا با همکاری دولت خدمتگزار شاهد ترقی و برتری اقتصاد ایران نسبت به کشورهای دیگر باشیم.
آیت الله موسوی جزایری، با اشاره به این که این سیاست از روز اول سیاست اصلی نظام اسلامی بود، اذعان داشت: در قانون اساسی به روی این بخش بسیار تأکید شده و باید مدیران جوان و خوش آتیه ایران اسلامی با دست های توانمند خود این بخش مهم اقتصاد کشور را شکوفا کنند.
وی با بیان اینکه در سال 58 با رأی مردم از من دعوتشد که در تبیین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شرکت کنم، خاطر نشان کرد: برای تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران زحمت های فراوان و کمیسیون های زیادی تشکیل شد و همه کمیسیون ها طرح های خود را به مجلس خبرگان رهبری ارائه دادند.
وی تصریح کرد: با کسانی که طرح های اقتصادی خود را بر مبنای اقتصاد لیبرالیسم گذاشته بودند مخالفت کردیم و قانون اساسی ایران اسلامی را بر پایه آموزه های اسلامی و اقتصاد اسلامی تبیین کردیم.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، با اشاره به این که بیگانگان اقتصاد اسلامی را اقتصاد لیبرالیسم تلقی می کردند، اضافه کرد: سبب بحران اقتصادی که گریبان گیر کشورهای اروپایی شده از هم گسیختگی و مغایرت اقتصاد غربی ها با اقتصاد اسلامی است، از این رو خود به خود نظام سرمایه داری غربی ها به سوی اقتصاد اسلامی روی آوردند و حرف های ما را تأیید کردند.
وی با اشاره به اینکه اجازه ندادیم که سرمایه داری کمونیستی وارد قانون اساسی مملکتی جمهوری اسلامی ایران شود، بیان کرد: در اسلام سرمایه داری وجود دارد اما سرمایه داری اسلامی، سرمایه داری فاسد و مفسد نیست لذا مضاربه و صنعت گری از وجوه سرمایه داری اسلامی است.
آیت الله موسوی جزایری، قانون اساسی را شکله و شاه کلید همه قوانین مملکتی دانست و اذعان داشت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برتر و بالاتر از قانون دستگاه های اجرایی است و به همین دلیل قانون اساسی الهام بخش همه قانون گذاران است.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی همیشه می تواند فعالیت داشته باشد، خاطر نشان کرد: رشد و بالندگی بخش خصوصی اقتصاد برابر با شکوفایی و ترقی اقتصاد ایران است، بنابراین همه سرمایه داران با سرمایه گذاری در بخش خصوصی می توانند فرصت های شغلی مناسبی را برای جوانان ایجاد کنند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مشکل بزرگی وجود داشت و این مشکل خجالت کشیدن مسئولان از وارد کردن بخش خصوصی به چرخه اقتصاد بود که این عمل خلاف صریح قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
وی ادامه داد: اعطای تسهیلات مطابق با شرع مقدس اسلام در بخش خصوصی برای تولید، صادرات و پیشرفت بخش های اقتصادی کاری بسیار پسندیده است، بنابراین این عمل عبادت مستقیم خداوند بزرگ مرتبه است.
وی با بیان اینکه احکام منحرف را نباید به دین مبین اسلام تحمیل کنیم، گفت: اسلام دین حیات بخش و نجات دهنده جوامع بشری از انحرافات فکری، عقلی و دینی است.
آیت الله موسوی جزایری، بیان داشت: در کارخانه و شرکت های خصوصی و دولتی باید رابطه کارفرما و کارگر رابطه ای صمیمی و مانند پدر و فرزندی باشد تا کارخانه ها و شرکت ها از عمل نفرت انگیز کینه توزی بین کارفرما و کارگر در امان باشند.
پایان پیام/
نظر شما