جمیل احمدی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان به خبرنگار شبستان گفت: آموزشهای فنیحرفهای با ارتقای مهارت جوانان جویای کار، توسعه مهارتهای شاغلان در حوزههای مختلف از جمله مشاغل خانگی همچنین احیای نظام استاد شاگردی در ایجاد اشتغال مولد و پایدار نقش زیادی دارند.
وی با بیان اینکه ترویج آموزشهای فنی و حرفهای گام ارزندهای در راستای ایجاد اشتغال و توانمندسازی نیروهای جویای کار است، گفت: تا زمانی که دانش نظری و تئوری به عمل تبدیل و این توانایی به اعتماد به نفس و کسب مهارت در فرد مبدل نشود، اشتغال مولد و پایدار در جامعه به وجود نخواهد آمد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان از بیکاری به عنوان یکی از مهمترین مشکلات مردم این استان به ویژه جوانان نام برد و افزود: ارائه آموزشهای لازم و مورد نیاز بازار کار، عامل موثری در کاهش نرخ بیکاری در کردستان خواهد بود.
این مقام مسئول افزود: تلاش در راستای ایجاد اشتغال با تربیت نیروهای توانمند و متخصص در این استان از اولویتهای کاری ما در سازمان فنی و حرفهای کردستان است.
احمدی، با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای باید به عنوان زمینه شکلگیری فرهنگ کار محوری در جامعه تلقی شود، ادامه داد: ارائه این آموزشها با توجه به نیاز جامعه بستر را برای ورد جوانان به بازار کار فراهم میکند.
وی با اشاره به اهمیت و نقش و جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای، گفت: در راستای ماموریت ها و رسالت خطیر سازمان آموزش فنی و حرفه ای که همانا تربیت نیروی کار ماهر و متخصص و ارتقای سطح مهارتی شاغلین در جامعه است، پنج میلیون و 465 هزار و 562 نفر ساعت در 15 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی درسال گذشته تحت پوشش آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفتند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به این نکته میزان دوره ها و تعداد کا رآموزان و رشته های آموزشی آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان، بیان داشت: در بخش آموزش در مراکز ثابت که عموماً آموزش های پایه ای و تخصصی را شامل می شود.
احمدی در بخش آموزش های سیار و روستایی، افزود: به منظور جبران کمبود مراکز ثابت در نقاط دور دست و فاقد مرکز که سرمایه گذاری در آن نقاط مقرون به صرفه نمی باشد، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در سال1390 توانسته است در مناطق محروم و روستاها در قالب آموزش روستائیان که به عنوان آموزش در مناطق روستایی برگزار شده 421 هزار و370 نفر ساعت خدمات آموزشی ارائه کنند.
وی به آموزش های ارائه شده به ندامتگاه ها و پادگان های نظامی اشاره کرد و گفت: سال گذشته 677 هزار و 688 نفر ساعت در بخش زندان و ندامتگاه ها خدمات آموزشی ارائه شده است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری و مسئولان کشور معضل بیکاری جوانان و عدم اشتغالزایی است، گفت: باید در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی با تلاش مضاعف و همت همه مسئولین و دست اندرکاران بستر و زمینه های اشتغالزایی جوانان بیش از پیش فراهم شود.
احمدی خاطر نشان کرد: مجموعه آموزش فنی و حرفهای استان کردستان نیز امسال تحقق اهداف و برنامههای راهبردی سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را در سرلوحه کاری خود قرارداده و با حرکتی جهادگونه در راستای اهداف و برنامههای سازمان و نظام جامع ملی مهارت و فناوری تلاش خواهد کرد.
پایان پیام/
نظر شما