به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، پرویژآژیده، معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، در جمع مدیران ارشد فرهنگی و اجتماعی بر ضرورت توسعه فرهنگی و اجتماعی با محوریت خانواده تاکید کرد.
آژیده با بیان اینکه ارتباط میان موضوعات پژوهشی در موضوعات خانواده وجود دارد، گفت: موضوعات پژوهشی خانواده با تکیه بر راهکارهای تحقق جهاداقتصادی در خانواده می تواند بررسی شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در امر پژوهش های فرهنگی مورد غفلت واقع شده است.
نسرین پیرسمساری، مدیر کل امور بانوان وخانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این کارگروه بر نقش آفرینی بیشتر بانوان و خانواده در تحقق جهاد اقتصادی تاکید کرد و با اشاره به اجرای سه طرح پژوهشی استان و برگزاری کارگاه های آموزشی در 10 نقطه شهر و نیز تشکیل تعاونی اشتغال بانوان، گفت: این موارد به عنوان رئوس برنامه ها مورد توجه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان قرار گرفته است.
تقی خلفا پور، نماینده فرمانداران استان نیز بر ضرورت سازماندهی در امر مهارت آموزی فنی و حرفه ایی در میان خانواده ها تاکید کرد.
نماینده فرمانداران استان در کارگروه اجتماعی و خانواده استان با بیان اینکه دستگاه های مختلف توانمندی و ظرفیت های منحصر به فردی دارند، افزود: می توان باتجمیع و هدایت این توانمندی ها در سطح استانی به موفقیت های قابل توجه برسیم.
خلفا پور ادامه داد: نیازمند سازماندهی در امر آموزش هستیم و از حوزه های مختلف می توان در این راستا استفاده کرد.
همچنین تراب محمدی، رئیس سازمان میراث فرهنگی وگردشگری آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه شهرک صنایع دستی ریحانه یک سال قبل کلنگ زنی شده است، گفت: تکممیل و راه اندازی این مرکز خواهد توانست نقش مهمی در عرصه فعالیت های اشتغال بانوان داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت تعاونی اشتغال بانوان در استان گفت: این تعاونی اگر درقالب بنیاد کارآفرینی باشد، نیاز به محلی خاص دارد.
محمد دادی، معاون اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان نیز با بیان اینکه استفاده از نظرات پژوهشی اساتید برجسته دانشگاهی در امر پژوهش خانواده ضروری است، اظهار کرد: در این راستا ضرورت پرداختن تخصصی به مسائل احساس می شود.
پایان پیام/
نظر شما