نمایندگان مجلس و ائمه‌جماعات طرفداران پر و پا قرص نمایشگاه کتاب

بنابر ارزیابی کمیته تشریفات نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از میان مسئولان کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ائمه‌جماعات و استاندارها هر ساله بیشترین بازدید را از نمایشگاه کتاب دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،بنابر ارزیابی کمیته تشریفات نمایشگاه بین‌المللی کتاب، از میان مسئولانی که در این رویداد بزرگ فرهنگی حضور پیدا می‌کنند، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صف اول بازدید هستند.


همچنین ائمه‌جماعات و استاندارها نیز پس از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به سایر گروه‌ها، در نمایشگاه کتاب حضور پررنگ‌تری دارند.


کمیته تشریفات نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هر سال در کنار سایر کمیته‌ها فعالیت خود را پیش از زمان افتتاحیه با دعوت از مسئولان رده بالای مملکتی برای حضور در این رویداد، آغاز می‌کند.


دعوت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندارها، فرماندارها، مدیران ارشاد استان‌ها، سفرای خارجی و سایر مسئولان کشور، بر عهده این کمیته است.


در کنار دعوت از مسئولان، این کمیته اطلاعات جامعی از سایر کمیته‌ها و به نوعی کلیت نمایشگاه کتاب جمع‌آوری می‌کند تا راهنمایان اطلاعات کافی برای ارائه گزارش از نمایشگاه به مسئولان را داشته باشند.


تسهیلات رفاهی نمایشگاه کتاب ارزیابی شد

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از مراحل آماده‌سازی نمایشگاه کتاب در مصلی و همچنین استقرار تسهیلات رفاهی برای مراجعان بازدید کرد.


«حجت الاسلام و المسلمین حسین ملکی» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از مراحل آماده‌سازی بخش‌ها و سالن‌های موجود نمایشگاه کتاب تهران در مصلی بازدید و تسهیلات بخش‌های مختلف نمایشگاه را مطلوب ارزیابی کرد.
 

این بازدید به منظورارزیابی تسهیلاتی که برای رفاه مراجعه کنندگان در نظر گرفته می‌شود، صورت گرفت تا مشکلی برای مخاطبان کتاب وجود نداشته باشد.


این بخش از وزارتخانه عهده داررسیدگی به شکایات مردمی در حوزه رفاهی از جمله برخورد متصدیان با مردم، وضعیت سرویس‌های بهداشتی، نظافت نمایشگاه، مواد غذایی، تبلیغات و وسایل ایاب و ذهاب است و شکایاتی که به این دفتر انتقال می‌یابد، معمولاً در همان ایام برپایی نمایشگاه کتاب، حل و فصل می‌شود.


کمیته ربع قرن آیینه‌ نقش مردم در برگزاری نمایشگاه کتاب است
همایون امیرزاده گفت: تشکیل کمیته ربع قرن در نمایشگاه کتاب سبب می‌شود تا مردم سهم مشارکت خود را به صورت ملموس ببینند و متولیان فرهنگی نیز شاهد بازتاب گذشته در یک نگاه باشند.


«همایون امیرزاده» مدیر کمیته ربع قرن نمایشگاه کتاب در گفت‌وگو با ستاد اطلاع رسانی بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، درباره لزوم وجود این کمیته و اهمیت آن بیان کرد: بعد از بیست و چهار دوره برگزاری نمایشگاه، ضرورت پرداختن به نقاط ضعف و قوت و همچنین مروری بر فرآیند شکل گیری این ضیافت فرهنگی در عرصه ملی و بین‌المللی، اقتضا می‌کرد که سیاست گذاران به این نتیجه برسند که 25 سالگی این رویداد بزرگ فرهنگی را بیشتر مورد توجه قرار دهند.


وی با اشاره به نقش مردم در سال‌های برگزاری نمایشگاه کتاب، گفت: گرامی داشت ربع قرن برپایی نمایشگاه کتاب، مردم را در مواجهه با اقدامی که هر سال در روند آن قرار دارند، قرار می‌دهد؛ یعنی اگر مردم متوجه نقش خودشان را در برپایی نمایشگاه کتاب نشوند، ایجاد چنین بخشی در نمایشگاه شاید اهمیت این موضوع را برای آنها نمایان سازد.


وی خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته ربع قرن در نمایشگاه کتاب می‌تواند آیینه‌ای باشد که بازتاب‌دهنده خود مردم است؛ به این معنی که مردم سهم مشارکت خود را به صورت ملموس ببینند. همچنین متولیان فرهنگی شاهد بازتاب گذشته در یک نگاه باشند، چرا که متولیان امروز، قدرشناس فعالیت خوب گذشتگان هستند.


حضور فرهنگی سرای روزنامه نگاران در نمایشگاه کتاب
سرای روزنامه‌نگاران ایران در ایام نمایشگاه کتاب علاوه بر برپایی نشست‌های تخصصی، پذیرای فعالیت‌های فرهنگی خبرنگاران است.


سرای روزنامه‌نگاران ایران در ایام نمایشگاه کتاب هر روز نشست‌های تخصصی مرتبط با کتاب و رسانه برگزار می‌کند که در ارتباط با برخی از این نشست‌ها، کتاب‌هایی نیز رونمایی می‌شود.
 

لوگوهای مطبوعاتی، تبلیغات کتاب در مطبوعات ایران، رسانه‌ها و تولید محتوای ملی، بررسی راهکارهای ارتقای دیپلماسی رسانه‌ای، نقش مطبوعات در عادت مردم به کتابخوانی، اصول حرفه‌ای روزنامه‌نگاری کتاب و چالش‌های نشر کتاب روزنامه‌نگاران از جمله نشست‌هایی است که در غرفه سرای روزنامه نگاران ایران برپا می شود.


به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، همچنین غرفه سرای روزنامه نگاران پذیرای هر نوع فعالیت فرهنگی خبرنگاران در روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب است و خبرنگاران حوزه کتاب، می‌توانند برای تنظیم اخبار و یا برپایی نشست، از فضای این غرفه استفاده کنند.


بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی»، از 13 تا 23 اردیبهشت ماه سال 1391 در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
پایان پیام/
 

کد خبر 127426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha