۵۰۰پایگاه اوقات فراغت دانش آموزی دراستان سمنان فعال هستند

عرب خراسانی از فعالیت ۵۰۰ پایگاه در برنامه های تابستانی برای دانش آموزان استان سمنان خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، علی اکبر عرب خراسانی- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان در نشست با خبرنگاران اوقات فراغت را یکی از مهمترین و بهترین فرصت ها برای انجام فعالیت های تربیتی دانست وگفت:بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته بالغ بر ۵۰۰ پایگاه در فعالیت‌های تابستانی که شامل ظرفیت‌های داخلی و خارج از دستگاه اوقات فراغت خواهد بود، فرآیند برنامه‌های تابستانی را مدیریت خواهند کرد.

 

وی با بیان اینکه در پایگاه‌های اوقات فراغت باید برنامه‌های تربیتی مفید و اثر گذار برای دانش آموزان اجرا شود افزود: فعالیت‌های مختلف هنری، ورزشی، مشاوره‌ای، دینی و قرآنی و ارائه آموزش‌های مهارتی و فنی در این پایگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

 

عرب خراسانی با اشاره به پیش بینی حضور ۴۰ هزار نفر در برنامه اوقات فراغت از برنامه‌ریزی برای اعزام ۲۰ هزار دانش‌آموز به اردوهای یک روزه در استان سمنان، اظهارکرد: فعالیت‌های مختلف هنری، ورزشی، مشاوره‌ای، دینی و قرآنی، ترویج فرهنگ مهدویت و ارائه آموزش‌های مهارتی و فنی در این پایگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان  در خصوص برنامه ریزی‌های صورت گرفته در راستای کیفیت بخشی به فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانه در استان بیان کرد: فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت ظرفیت بسیار بالایی در حوزه اجرای برنامه‌های اعتقادی و تربیتی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند و در این راستا آموزش و پرورش برنامه‌های گسترده‌ای در این خصوص تعریف کرده است.

 

وی از فعال شدن پایگاه‌های اوقات فراغت از اول تیرماه خبردادوافزود: در پایگاه‌های اوقات فراغت باید برنامه‌های تربیتی مفید و اثر گذار برای دانش آموزان اجرا شود.

 

عرب خراسانی تصریح کرد: در حقیقت غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش محسوب می‌شود که با هدف‌ رشد همه‌جانبه شخصیت دانش‌آموزان، استمرار فعالیت‌های پرورشی، تربیتی، ورزشی و آموزشی، ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های فنی، حرفه‌ای و هنری دانش آموزان، تقویت روحیه خودباوری، همیاری و مسئولیت‌پذیری در دانش آموزان، فراهم‌سازی زمینه‌های مشارکت دانش آموزان و اولیا آنان در جهت شرکت عملی در سازندگی کشور و به تبع آن رشد مهارت‌های آنها و کاهش آسیب‌های اجتماعی دنبال می‌شود.

کد خبر 1272948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha