آموزش به کودکان زیر 7 سال باید تدریجی باشد

حجت الاسلام دهنوی با تأکید بر اینکه آموزش های قبل از 7 سال برای فرزندان هرگز نباید رسمی باشد بلکه باید تدریجی و قطره ای باشد، افزود: این دوران، دوران کودکی و شادابی و بازی بچه هاست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام حسین دهنوی، در نخستین جشنواره کشوری تربیت دینی کودکان که به همت اداره کل بهزیستی و کانون فرهنگی تبلیغی شهید آوینی در تالار خانه شهر برگزار شد، گفت: عنصر زمان در تربیت بسیار حائز اهمیت است.


وی با اشاره به آموزه های دین مبین اسلام در توجه دادن زوجین به مسائل مهم و اثرگذار در تربیت نسل که باید حتی قبل از انعقاد نطفه مورد توجه قرار گیرد، نقش لقمه حلال در این زمینه را مورد تأکید قرار داد.


کارشناس مباحث خانواده بیان کرد: این مهم(توجه به لقمه حلال) سوای از لزوم همتا بودن زن و مرد در مسائل اعتقادی، فرهنگی، دینی و مذهبی است.


وی با بیان گوشه هایی از توصیه های دین مبین اسلام مبنی بر ضرورت داشتن طهارت روح و جسم هنگام انعقاد نطفه، توجه به امرار معاش حلال و آرامش دادن به مادر در دوران بارداری از سوی مرد را مورد توجه قرار داد.


حجت الاسلام دهنوی با اشاره به شبهه بعضی از افراد که در دوران بارداری از رفت و آمد به منزل عده ای از بستگان به دلیل عدم پرداخت خمس و مسائلی از این دست خودداری می کنند، تصریح کرد: اسلام دین سختگیری نیست و نمی خواهد مسلمانان در عسر و سختی قرار گیرند لذا روی ارتباطات فامیلی بسیار تأکید دارد.


وی با تأکید بر پرهیز شدید مادران از دیدن تصاویر و یا صداها و موسیقی های نامناسب و ضد دینی در دوران بارداری، گفت: همه این مسائل در شکل گیری شخصیت فرزندان تأثیرگذار است.


این کارشناس برجسته مذهبی کشورمان با بیان اینکه القای غیر مستقیم خوبی ها و ارزش ها به ضمیر ناخودآگاه فرزند باید از همان بدو تولد آغاز شود، تصریح کرد: آموزش آموزه های دینی به فرزند را باید از سه سالگی شروع کرد.


وی به فرمایشات ائمه اطهار از جمله امام باقر(ع)مبنی بر آموختن کلمه "لااله الاالله" به فرزندان از سه سالگی اشاره و تصریح کرد: علم امروز فرمایشات 1400 سال پیش اولیای دین ما را ثابت کرده است زیرا امروزه ثابت شده است که حس مذهبی کودکان از سه سالگی بیدار می شود.


حجت الاسلام دهنوی با تأکید بر اینکه آموزش های قبل از 7 سال برای فرزندان هرگز نباید رسمی باشد بلکه باید تدریجی و قطره ای باشد، افزود: این دوران، دوران کودکی و شادابی و بازی بچه هاست.


وی ادامه داد: بر همین اساس والدین نباید روی آموزش قرآن در این سنین به بچه ها فشار بیاورند و این امر بسیار نگران کننده است زیرا اولاً جلوی نشاط بچه ها را می گیرد و ثانیاً ممکن است در آنان ایجاد بدبینی نسبت به قرآن کند.

 

حجت الاسلام دهنوی خاطرنشان کرد: این آموزش ها محدود به قرآن کریم نمی شود بلکه هر آموزشی ولو زبان خارجه و یا دروس دبستان قبل از رفتن کودک به مدرسه نتیجه بخش نیست.

 

پایان پیام/

کد خبر 127233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha