رضا پوستچی، مدیر کل زندان های خوزستان، با اعلام اینکه با پیگیری کارشناسان مرکز مراقبت بعد از خروج استان، اعتبارات و تسهیلات پیش بینی شده به شکل صددرصد جذب شده است، به خبرنگار شبستان گفت: در همین راستا 135 نفر مددجو این تسهیلات را دریافت داشته اند.
وی با اشاره به اینکه این تعداد از بین210 مددجوی متقاضی معرفی شده به بانک ها و سایر مؤسسات مالی، واجد شرایط شناخته شده و موفق به اخذ تسهیلات شده اند، افزود: در همین راستا بیش از 11میلیارد ریال اعتبار جذب شده که ایجاد اشتغال و فعالیت مددجویان دریافت کننده وام از جمله امتیازات آن بوده است.
مدیر کل زندان های خوزستان، تصریح کرد: سال گذشته، سه هزار و 361 مورد مراجعه به مرکز مراقبت بعد از خروج زندان های استان صورت گرفته که برای 609 نفر تشکیل پرونده شده و آنان از خدمات متنوع این مرکز برخوردار شده اند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد تنها یک مورد و آن هم به جرم مالی به زندان بازگشته است، عنوان کرد: این یک توفیق ارزنده برای سیستم زندانبانی است چرا که نرم میانگین بازگشت زندانیان در وضعیت عمومی تقریباً بالاست اما در این شرایط می بینیم که این نرخ فقط یک نفر و به بیانی کمتر از نیم در صد است.
پوستچی، به تشریح ریز خدمات مورد ارائه به مددجویان تحت پوشش مرکز مراقبت بعد از خروج پرداخت و اذعان داشت: 179 مورد بازدید از محل سکونت و اشتغال مددجو، آموزش مهارت های زندگی به 504 نفر، 6 هزار و 635 مورد ارائه خدمات مشاوره ای، 379 مورد مشاوره شغلی و تشکیل 120 مورد کمیته اشتغال از جمله این اقدامات بوده است.
وی دیگر اقدامات این مرکز را ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی، خدمات بخش اشتغال و حرفه آموزی، معرفی مددجویان متقاضی به اتحادیه های زیر مجموعه سازمان بازرگانی- جهاد کشاورزی-مراکز درمانی و... دانست و اضافه کرد: چهار فقره تفاهمنامه همکاری فی مابین مرکز مراقبت بعد از خروج و سازمان های دارای فرایند همسو مانند هلال احمر، فنی و حرفه ای، امور دامی جهاد کشاورزی و کمیته امداد منعقد شده که در تعمیق و توسعه کمی و کیفی خدمات اقدامی در خور توجه می باشد.
مدیر کل زندان های خوزستان، خاطر نشان کرد: کار مرکز مراقبت بعد از خروج تداوم پروسه درمان و تربیت زندانی پس از آزادی از زندان و توانمند سازی وی برای سیر درست در روال زندگی و هنجارهای اجتماعی است تا فرد بواسطه مشاوره و فرصت هایی که برای شغل و کار پیدا می کند مرتکب جرم مجدد نشده و به زندان باز نگردد.
وی ادامه داد: مرکز مراقبت عاملی برای استفاده از فرصت های موجود و ممکن برای اشتغال زندانیان در مراکز و مؤسسات صنعتی و تولیدی و جذب سرمایه گذاری اتحادیه ها و اشخاص برای ایجاد فرصت های شغلی و تولیدی در زندان ها و مراکز وابسته است که قطعاً این اقدامات خود به کاهش نرخ جرم از جامعه، ارتقای سلامت اجتماعی و در نهایت اصلاح ماندگار زندانیان می انجامد و در این راستا نداشتن حرفه و کار مناسب برترین علل آنان در مبادرت به جرم شناخته شده است.
پایان پیام/
نظر شما