محمد فوقی؛ مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز (4 اردیبهشت) با بیان اینکه کارآفرینی مدت ها، تنها در قالب هنری و موسیقیایی رنگ فرهنگ به خود می گرفت، به خبرنگار شبستان گفت: با ورود مبانی انقلاب اسلامی و ضرورت تولید کالای فرهنگی فاخر و توزیع آن در بدنه مردمی و سطح خواص، لزوم توجه جدی به مقوله کار فرهنگی به معنای خاص و کارآفرینی فرهنگی در لایه بعدی را، بیش از پیش جدی می نمایاند.
وی کارآفرینی فرهنگی را فرآیند ایده پردازی و شناخت فرصت ها و راه اندازی کسب و کارهای فرهنگی دانست، و تصریح کرد: کارآفرینی فرهنگی به معنای مدیریت روندها و فرآیندهای تولید و عرضه خدمات و کالاهای فرهنگی و هنری است، به گونه ای که نوآورانه به احیا و آفرینش ارزش فرهنگی می پردازند.
فوقی از برگزاری دوره آموزشی کارآفرینی فرهنگی در کانون فرهنگی و هنری شهید گرائیلی (کانون تخصصی ایثار و شهادت قائم شهر) در 8 اردیبهشت سال جاری خبر داد.
این مسئول اظهار کرد: ایجاد زمینه های استقلال مالی- محتوائی کانون ها، ایجاد زمین های فرهنگی اقتصادی، استقلال مالی کانون ها و فعالین کانون ها، آموزش سازمانی و حرفه ای، شناسائی کارآفرینی کانون ها و تاکید بر تولید تک کالاهای فاخر فرهنگی با هدف ایجاد ارزش افزوده و تولیدی از اهداف کلی این دوره آموزشی است.
وی، برگزاری جشنواره کارآفرینی فرهنگی کشوری، استفاده از ظرفیت بنگاههای زود بازده، ایجاد فرصت های اشتغال در میان فعالان کانون ها و بازخوانی مبانی کارآفرینی فرهنگی از دید بزرگانی چون امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را از اهداف جزئی این دوره برشمرد.
فوقی با اشاره به اینکه کلیه شرکت کنندگان این دوره عمدتاً از اعضای کانون های مساجد هستند، تصریح کرد: آزمون هایی در طول مدت دوره از فراگیران گرفته و در پرونده آموزشی آنها ثبت می شود و به برگزیدگان جوایزی اهدا می گردد.
پایان پیام/
نظر شما