خبرگزاری شبستان البرز؛ مهدیه دانایی: دهه هشتادی ها به ویژه آنان که دل در گرو مسجد نهاده اند، نسلی هستند که مفروضات خود را از نسل های گذشته مبتنی بر روایات و خاطره ها شنیده اند.
نسل دهه هشتادی امروز هیچ خاطره ای از جنگ و انقلاب ندارد؛ شنیده ها و روایت ها را در کتاب ها و خاطرات گذشتگان یک طرف، روایت رادمردی و مقاومت مردم فلسطین و مدافعان امنیت و مدافعان حرم ایران یک طرف دیگر.
آری! فاصله میان شنیدن و دیدن بسیار است ولی نه وقتی که نشانه ها را بشناسیم و دل در گرو عشق، ایمان و اهل بیت(ع) داشته باشیم. مفروضات نسل نوجوان و جوان امروز تحریف ناپذیر است چون نشانه ها را به خوبی می شناسد و به آنان باور دارد.
پیوستگی تاریخی با ادبیات سیاسی برگرفته از مسجد آن هم مسجد الاقصی که نخستین قبله گاه مسلمانان است برگی از همدلی و همدلی مسلمانان جهان در میان نوجوانان دهه هشتادی امروز است.
آنانی که در زمان ایستاده و زندگی می کنند، این حیات اجتماعی که فایده مدارانه در محور گفتمان مهدویت و انتظار معنای جدیدی از رشد و آگاهی معرفتی را بیان می کند.
آنانی که در پیوند با نسل انقلابی گذشته آگاهی و خرد را می جویند و حرمتی عمیق برای نسل اندیشه های گذشته خود که انقلاب اسلامی ایران را نهادینه ساختند قائل هستند.
دهه هشتادی ها با نگرشی عمیق به معارف دینی که اوج آن با حضورشان در شب های قدر و راهپیمایی روز قدس نشان داده می شود، نشان دادند و ثابت کردند که گسست دینی برای نسل رشد یافته آنان وجود ندارد.
نسل نوجوان و جوان امروز جامعه ایران با بهره مندی از همبستگی اجتماعی که ماهیت آن را در فضای مجازی و تظاهرهای اجتماعی در قالب سرودهای انقلابی مانند سلام فرمانده آموخته اند به میدان آمدند تا بار دیگر در همایش سیاسی هدفمند روز قدس هویت اجتماعی برگرفته از دین خود را نشان دهند.
نظر شما