هادی قوامی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد به خبرنگار شبستان گفت: تغییر رویه اقتصادی کشور و تلاش در راستای رهایی از وابستگی اقتصادی به نفت و صادرات آن نه تنها در رشد و پویایی اقتصادی اثر مثبت ایجاد میکند بلکه شرایط را برای اشتغال و بهبود فضای کلی اجتماع و توسعه کشور فراهم میکند.
وی با بیان اینکه اقتصاد کشور براساس صادرات ماده خام نفت بنا نهاده شد که چیزی جز تضعیف جایگاه اقتصادی در صحنه اقتصاد بینالمللی دربر ندارد، اظهار داشت: با توجه به عزم جمهوری اسلامی ایران در راستای تغییر رویه اقتصادی و در نتیجه تغییر منافع در صحنه بینالمللی، توجه و حساسیت جهانیان نسبت به تصمیمات و اقدامات این کشور برانگیخته شده است.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال 1391 به عنوان سال حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایران، ادامه داد: رهایی از تکمحصولی بودن، امکان توسعه کشور را از طریق بودجههایی نظیر مالیات به جای صادرات مواد اولیه و نفت خام ایجاد میکند.
قوامی، کاهش وابستگی به نفت را از برنامههای توسعه کشور در سالهای گذشته عنوان کرد و اظهار داشت: با وجود طرح کاهش وابستگی به نفت در برنامههای توسعه کشور، شاهد افزایش سالانه این وابستگی هستیم که برای برطرف کردن آن نیاز به عزم عمومی و حمایت کامل و همهجانبه دولت وجود دارد.
قوامی اظهار داشت: پیشرفت اقتصادی به اراده خللناپذیر مردمی و همچنین حمایتها و اقدامات دولتی نیازمند است که در صورت اجرا و تحقق کامل خصوصیسازی، شرایط بلوغ نظام ملی نوآور و شرایط شکوفاسازی اقتصاد ملی فراهم میشود.
پایان پیام/
نظر شما