به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان غربی- زیبا کیومرثی:
در آستانه نیمه شعبان، سالروز ولادت حضرت ولیعصر(عج الله تعالی فرجه الشریف)، مردم شهرستانهای آذربایجان غربی خود را برای جشن میلاد یگانه منجی عالم بشریت، مهیا می کنند تا بتوانند خود را از منتظران ظهور آن امام بزرگوار قرار دهند.
مردم تمام شهرستانهای آذربایجان غربی کل شهرها را چراغانی کرده اند، گویا شهر آماده تولد تازه ای است، همه مردم منتظر هستند و در دل می گویند کاش می توانستیم در دورران ظهور قرار گرفته و وجود نازنین امام زمان را درک کنیم.
نکته جالب تمام این تزیینات خیابانی، حضور جوانان و نوجوانان است که با دل های پاک آماده ظهوری بزرگ هستند و با تمام توان برای نیمه شعبان و چراغانی کردن محله ها و شهر تلاش می کنند.
کانون های المهدی(عج)، شهید جهان آرا، جوانان نینوا، ذکریا، فاطمه الزهرا(س)، محبان ام ابیها، شهید کاظمی و شیفتگان ائمه اطهار(ع) ارومیه و همچنین کانون ابوذر شوط و کانون های ثقلین و توحید میاندوآب از جمله کانون هایی هستند که برنامه های فاخری را برای نیمه شعبان تدارک دیده اند.
18 اسفند امسال با نور نیمه شعبان منور شده است
محسن رضایی، مدیر ستاد کانونهای مساجد آذربایجانغربی گفت: امسال سالروز تاسیس کانون های مساجد مصادف با نیمه شعبان شده است و ما تمام برنامه های خود را با این مناسبت بزرگ همسو کرده ایم.
وی ادامه داد: حجت الاسلام قبله ای، سخنران ویژه این مراسم خواهد بود که در رابطه با امام زمان(عج) و نیمه شعبان به ایراد سخن می پردازد.
این مسئول تصریح کرد: گروه تواشیح ویژه نیمه شعبان نیز از دیگر برنامه های برنامه نیمه شعبان و 18 اسفند در نظر گرفته شده است.
رضایی با بیان اینکه باید این اتفاق را به فال نیک گرفته و نهایت استفاده را ببریم، خاطرنشان کرد: در پایان مراسم نیز مولودی خوانی ویژه نیمه شعبان در بین اعضای کانون های مساجد آذربایجان غربی اجرا می شود.
مدیر ستاد کانونهای مساجد آذربایجانغربی گفت: امیدواریم بتوانیم امسال برنامه فاخری را برای سالروز تاسیس کانون های مساجد با نور مهدویت برگزار کنیم.
نیمه شعبان امسال، جشن تکلیف نزدیک به یک هزار و 500 دختر برگزار می شود
حجت الاسلام منصور امامی، مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: همزمان با نیمه شعبان بیش از یک هزار و 500 نفر از دختران به سن تکلیف می رسند.
وی افزود: ما آماده ی همکاری با تمام مساجد و روحانیون برای برگزاری جشن های تکلیف هستیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: بدون شک آثار و برکات این دختران معصوم در جامعه جاری خواهد بود.
حجت الاسلام امامی گفت: باید زمینه سازی کنیم که بار دیگر جشن های کوچک محله ای رونق بگیرند که کار بسیار زیبایی خواهد بود.
گفتنی است، هنگامی که امام مهدی(عج) به دنیا آمد پدرش تولد او را پوشیده نگه داشت و به شیعیان سفارش کرد از ذکر نام آن حضرت جلوگیری کنند. امام حسن عسکری(ع) یک سال پیش از شهادتش، حضرت مهدی(عج) را به همراه مادربزرگش به مکه فرستاد تا از چشم مأموران دور بماند و برای انحراف افکار دشمنان، بدون این که اسمی از آن حضرت ببرد، مادر خویش را وصی خود قرار داد.
آن حضرت پس از شهادت پدر، حدود پنج ساله بود که به امامت رسید. امامت او نیز بنا بر حدیث های فراوانی بود که از پیامبر(ص) و امامان پیشین روایت شده بود. جعفر، عموی امام زمان(عج) پس از شهادت امام حسن عسکری(ع) ادعای امامت و جانشینی آن حضرت را کرد و می خواست با خواندن نماز بر جنازه برادرش جانشینی خود را رسمیت بخشد، اما ناگهان حضرت مهدی(عج) در جلوی چشم همگان حاضر شد، جعفر را کنار زد و خود بر جنازه پدر نماز گزارد و پس از نماز از چشم مردمان پنهان شد. آن حضرت چند بار دیگر نیز چنین ظاهر شد.
نظر شما