به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، دکتر وحید عامری سیاهویی در نشست خبری با بیان اینکه پردیسهای دانشگاههای بزرگ مرکز کشور در هرمزگان رشد قارچ گونه دارند، اذعان کرد: متاسفانه به جای حمایت از مرجعیت علمی دانشگاه هرمزگان، امتیازات ویژه به دانشگاه های خارج از استان اعطا میشود که آنها نیز هیچ کمکی به توسعه زیر ساختهای علمی استان هرمزگان نکردهاند.
وی با ذکر این نکته که سازمان منظقه آزاد قشم باغ ۸ هکتاری گیاه شناسی را به دانشگاه تهران واگذار می کند، تصریح کرد: چرا این باغ با هدف بهره مندی دانشجویان و اساتید هرمزگانی یکسال در اختیار دانشگاه هرمزگان قرار نمیگیرد.
رییس بنیاد نخبگان استان هرمزگان با اشاره به اینکه دانشگاه امیر کبیر ۲۰ سال است در بهترین نقطه شهر بندرعباس پردیس دایر کرده است، گفت: خروجی این دانشگاه در بندرعباس 100 دانشجو و 7 عضو هیات علمی پروازی است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار زمین در بهترین نقطه از شهر بندرعباس به این دانشگاه واگذار میشود تا بتوانند به منافع اقتصادی کلان برسند، تصریح کرد: به ضرس قاطع میگویم این اقدامات کاسبکارانه است و هیچ کمکی به زیر ساخت های علمی استان نمیکند.
عامری سیاهویی با اشاره به اینکه چرا این خدمات به پردیس علوم دریایی که یکسال است مجوز آن گرفته شده، اختصاص نمییابد، افزود: اگر این امتیازات را به دانشگاه هرمزگان بدهند ظرف یکسال 10 برابر پردیس امیرکبیر دانشجو جذب میشود و سه برابر اعضای هیات علمی پروازی این دانشگاه، هیات علمی مقیم جذب خواهد شد.
وی به جانمایی دانشگاه هرمزگان در خارج از شهر بندرعباس اشاره کرد و گفت: جانمایی این دانشگاه جامع، یک تصمیم دولتی بود و چرا باید دانشجوی هرمزگانی تاوان این تصمیم را بپردازد.
دکتر عامری سیاهویی با اشاره به اینکه هر دانشجو روزانه حداقل یک ساعت از زمان را صرف ایاب و ذهاب می کند و برای ادامه تحصیل هزینه رفت و آمد می پردازد و با خطرات جدی در طول مسیر روبروست، عنوان کرد: سوال اینجاست که چرا باید دانشجو تاوان تصمیماتی را بپردازد که نقشی در آن ندارد.
وی تصریح کرد: اگر قرار بود دانشگاههای بزرگ با پردیسها کمکی به توسعه علمی استان بکنند باید با این سابقهای که دارند کارنامه ماندگاری داشته باشند.
رییس بنیاد نخبگان هرمزگان افزود: با کدام استدلال ۱۰۰ هکتار زمین در اختیار این داشگاه قرار میگیرد اما برای توسعه دانشگاه هرمزگان سنگ اندازی میکنند.
دکتر عامری گفت: ما اطلاع موثق داریم و حتی میدانیم کدام دفتر فنی کار طراحی پروژههای این دانشگاه را برعهده دارد و قرار است چه منافع اقتصادی در پی این واگذاری حاصل شود.
وی افزود: اگر واقعا این اقدامات به توسعه علمی استان منجر میشد ما هم حمایت میکردیم اما متاسفانه این اقدامات بوی کاسبکاری و دلالی از آن به مشام میرسد.
عامری سیاهویی با ذکر این مطلب که شاید استاندار و نمایندگان مردم از این موضوع مطلع نیستند، از اصحاب رسانه خواست با انتشار این موضوع به رشد علمی استان کمک کنند.
وی با بیان اینکه حرفهایم از سر دلسوزی است و شاید این اقدامات منافعی به زیر ساختهای دانشی استان میکند و ما مطلع نیستیم، گفت: لذا انتظار میرود در این راستا شفاف سازی شود.
عامری سیاهویی افزود: حرف ما این است اگر واقعا آنها میخواهند به توسعه علمی استان کمک کنند، چرا با دانشگاه هرمزگان تعامل نمیکنند؟ ما برای توسعه همکاریهای علمی فرش قرمز برایشان پهن میکنیم.
نظر شما