فرماندار کهگیلویه با اشاره به نقش روحانیت در رهبری مردم قبل و بعد از انقلاب گفت: به جرت میتوان گفت روحانیت در ساختار جمهوری اسلامی ایران نقش مرجعیت داشتند و تنها گروهی بودند که توانست توده مردم را به جنبش و خروش بکشاند.
«عبدالعزیز موسوی» نقش شهید نورالدینی در منطقه و شهرستان در دوران انقلاب را متناظر با نقش اساسی روحانیت در جامعه دانست و عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سالیان اخیر به جهاد تبیین تأکیددارند و شهید نورالدینی در اوایل انقلاب نمونه بارز این جهادتببین بود
وی تصریح کرد: امروز مسئولیت ما به سبک دیگری در مسیر جهاد تبیین است و باید آن را پیگیری کنیم و با تلاشی مضاعف درراه تبیین و روشنگری دستاوردهای انقلاب تلاش کنیم.
امامجمعه گچساران نیز به رشادتهای شهید حجتالاسلام نورالدینی در دوران قبل از پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: روحانی شهید سید علی نورالدینی در مبارزات اوایل انقلاب به تأسی از امام راحل علیه رژیم ستمشاهی قیام کرد و با سفر به شهرها و روستاها علیه این رژیم روشنگری میکرد.
«امین الله حجازی» افزود: سرانجام این روحانی مبارز جان خود را برای پیروزی انقلاب و تحقق اهداف امام راحل و درراه مبارزه با طاغوت فدا کرد و امروز جامعه روحانیت به این شهید والامقام افتخار میکند.
وی رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی را خون سرخ شهیدان دانست که با اهدای خون خود، خط سرخ شهادت را برای همیشه زنده نگه داشتهاند.
حجازی در پایان خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی با وحدت و پیروی از ولایت فقیه به ثمر نشست و امروز هم به کوری چشم دشمنان گفتمان انقلاب اسلامی مرزهای جغرافیایی را درنوردیده است.
نظر شما