به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام حسینی نسب -امام جمعه سلطانیه- در خطبه های نماز جمعه با توصیه به تقوای الهی و دوری از گناه و معصیت، در خطبه اول نماز جمعه شصت و هشتمین هفته از بحث خانواده را با موضوع حقوق فرزندان، ازدواج و آداب خواستگاری ادامه داد و با بیان اینکه ارتباط با نامحرم از دامهای شیطان است و در آیات و روایات از این نهی شده، گفت: گفتگو با نامحرم و ارتباط با او اگر به قصد ازدواج باشد با اطلاع خانواده بدون زمینه فساد به مقدار ضرورت و آشنایی نسبی برای ازدواج اشکال ندارد و اگر این مقدار آشنایی حاصل شد، ادامه دادن ارتباط بدون عقد جایز نیست.
امام جمعه سلطانیه با گرامیداشت ایام الله دهه فجر و با تشریح چرایی انقلاب گفت: وابستگی همه جانبه به غرب خصوصا آمریکا و بی اختیاری شاه در تصمیم گیری، فساد و دینستیزی حاکمان طاغوت، تلاش برای انحراف و ضایع کردن جوانان، بیاعتنایی به رأی مردم، عقبماندگی کشور در علم، صنعت و عدم برخورداری از خدمات عمومی از عوامل انقلاب است.
وی به عکس العمل دشمنان به پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه حمله نظامی ناجوانمردانه ۸ ساله به کشور برای سرنگونی نظام، تحریم و محاصره اقتصادی، تهاجم فرهنگی و هجمه به باورها و اعتقادات مردم، جلوگیری از پیشرفت علمی، صنعتی کشور و برنامهریزی برای براندازی نظام اسلامی نمونه هایی از مخالفت دشمنان با انقلاب اسلامی است، گفت: جنگ تحمیلی، تحریم اقتصادی و تهاجم فرهنگی و اغتشات برای مقابله با انقلاب اسلامی است.
امام جمعه سلطانیه به دستاوردهای انقلاب اسلامی با همه دشمنی ها و توطئه ها در عرصه های مختلف اشاره کرد و با بیان امنیت و حفظ تمامیت ارضی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است در حالی که در ۲۰۰ سال منتهی به انقلاب ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را بیگانگان برده اند و در علم و فناوری که بعد از انقلاب از نقطه صفر آغاز شده ۲۳ پله ارتقاء پیدا کردیم و در منطقه رتبه اول علمی از آن ایران است، و گسترش اخلاق و معنویت نیز از دستاوردهای دیگر انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: وجه تمایز انقلاب اسلامی با حکومت های دیگر اخلاق و معنویت است.
حسینی نسب با بیان اینکه وضعیت فعلی از لحاظ اقتصادی قابل دفاع نیست و وعده های اقتصادی باید عملی شود ولی با این حال دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه اقتصاد نیز قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست بطوری که حدود دو سال قبل از انقلاب ۴۶ درصد مردم زیر خط فقر بودند اما همین میانگین در سال ۹۱ به حدود ۸ درصد رسیده بود که متاسفانه در سالهای اخیر کمی بیشتر شده و این همان یک دهه عقب ماندگی است، گفت: روش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم و همچنین در سخنرانی ها از جمله در دیدار با تولید کنندگان و کارآفرینان در "دفاع واقع بینانه" و "نقد منصفانه" از خدمات نظام اسلامی برای همه ما الگوست.
امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه تحریم اقتصادی ایران برای به چالش کشیدن انقلاب، ۱۰ سال پیش در آمریکا طراحی شد و تصمیم گرفتند که مواجهه با ایران یک جنگ اقتصادی باشد، گفت: تولید داخلی و ساخت ایران پاسخ کوبنده به تحریم های اقتصادی است.
امام جمعه سلطانیه با قدردانی از اقدامات شهرداری خصوصا در آسفالت ریزی معابر و تاکید بر اصلاح پیاده رو های شهر و تاکید بر قضاوت ها و دیدگاه ها توسط مردم درباره عملکردهای ادارات با قدردانی از خدمات نظام گفت: سلطانیه برای رسیدن به نقطه مطلوب شهری نیاز به تلاش مضاعف دارد.
وی با اشاره به مراسم معنوی اعتکاف افزود: اعتکاف فرصت خلوت با خدا در خانه خدا برای به آرامش رسیدن دلهای ناآرام است و ذکر خدا آرامش بخش دلهاست.
خطیب جمعه سلطانیه با گرامیداشت ۱۳ رجب سالروز ولادت مولود کعبه حضرت علی علیه السلام و با بیان اینکه عظمت علی (ع) را جز خدا و پیامبر نمی تواند بشناسد، شجاعت در پذیرش حق را از ویژگی های آن حضرت دانست و افزود: سبقت او در پذیرش اسلام و اولین مسلمان بودن و مخفی نگه نداشتن ایمان و دفاع از حق نمونه هایی از شجاعت آن حضرت در پذیرش حق است و حالا ما باید خود را با این معیار بسنجیم که ما در میدان هجمه ها چقدر مرد میدان دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب هستیم.
امام جمعه سلطانیه "قضیم" بودن یعنی دفاع از پیامبر در برابر جسارتها و آزار و اذیت ها را از ویژگی دیگر حضرت علی علیه السلام دانست و با بیان اینکه بزرگان مكّه نمیتوانستند بهطور مستقیم به پیامبر(ص) جسارت و اهانت نمایند، و به همین دلیل كودكان را با وعده و وعید فریب میدادند و آنان را تشویق به جسارت به پیامبر مینمودند و هنگامى كه رسول خدا(ص) از منزل بیرون مىآمد، كودكان با سنگپرانى و پاشیدن خاك بر سر و صورت ایشان حضرت را اذیت میکردند. پیامبر مشكل را با على(ع) در میان گذاشت. علی(ع) نیز بعد از آن با پیامبر همراهی می کرد و چون كه هم سنّ و سال همان كودكان بود، وقتی آنان پیامبر را اذیت می کردند به سراغشان میرفت و با برخوردى مثل پیچاندن گوش و...، مانع می شد که به پیامبر اذیت کنند و آنها با حال گریه به خانه می رفتند و می گفتند "قضمنا علی" و این همان کاری است که فرزندش حضرت عباس (ع) در کربلا از امام حسین علیهالسلام کرد، گفت: دفاع از رهبر جامعه اسلامی سیره امیرمؤمنان برای جامعه امروز ما در دفاع از ولایت فقیه است.
حسینی نسب با تسلیت ایام شهادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها، به ویژگی های شخصیتی ایشان اشاره کرد و افزود: حضرت زینب (س) در همراهی با امام زمان خود بصیرت داشت و در مقابل شهدا احساس مسئولیت می کرد و لذا با خطبه های آتشین از نهضت کربلا پاسداری کرد.
نظر شما