حزن قلبی ویژگی مهم متقین است

یکی از عالمان برجسته استان گیلان، تصریح کرد: حزن قلبی نوعی تزلزل در فرد به وجود می آورد که باعث عدم فراموشی یاد خدا در انسان می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت الله رودباری از عالمان برجسته استان گیلان، امروز(30 فروردین) در جمع طلاب مدارس علمیه شهرستان رشت، به تشریح ثمرات برخورداری از حزن قلبی در انسان از دیدگاه امام علی (ع) پرداخت و با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های مهم متقین از دیدگاه امام علی(ع)، برخورداری از حزن و اندوه قلبی است، گفت: این اندوه به هیچ وجه از جنس حسرت و ناراحتی مادی و دنیوی نبوده بلکه از ترس خوب و درست انجام ندادن تکالیف و فرایض است.

 

وی در ادامه خشوع و ترس از خداوند را به معنای متوجه بودن تمام وجود و قلب انسان در هنگام ارتباط با ذات اقدس الهی دانست و افزود: این حالت نوعی تزلزل در فرد به وجود می آورد که باعث عدم فراموشی یاد خدا در انسان می شود.

 

عضو شورای مدیریت حوزه علمیه گیلان با اشاره به عظمت نماز و اینکه این فریضه در هیچ شرایطی از انسان برداشته نمی شود، گفت: اگر انسان نماز را با تمام آداب و شرایط آن به جا آورد بی تردید هیچگاه دچار گناه و غفلت از یاد الهی نمی شود.

 

وی یکی دیگر از مسائل مهمی که مومنان حقیقی همواره حسرت آن را می‌برند حسرت روز های از دست رفته دانست و گفت: هر لحظه که از عمر می گذرد از سرمایه عمرمان کاسته می شود، بنابراین باید برای عمر باقیمانده برنامه ریزی کرد و آن را در جهت تقویت بنیه علمی، دینی و فکری جهت دهی کرد.

 

آیت الله رودباری با اشاره به بلند نظری و روشن بینی امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: ایشان از ابتدا و زمانی که در نجف اشرف حضور داشتند در جمع های مختلف، مردم را از خطر اسرائیل آگاه می کردند که این نشان از نگاه عمیق ایشان به مسائل اساسی جهانی است.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 124836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha