فعالیت سایت رکوردهای جهانی خیرات با مجوز وزارت ارشاد اسلامی

پایگاه اینترنتی رکوردهای جهانی خیرات با هدف ثبت رکوردهای معنوی در برابر اقدامات غیرعقلانی افراد برای ثبت کارهای متفاوتشان در کتاب گینس با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی شد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، چند سالی است که بحث ثبت کارهای غیرعادی در کتاب رکوردهای گینس باب شده است و طی این سال ها بارها در خبرها شاهد پخش گزارش از انجام اعمال دور از ذهن که در این کتاب به ثبت رسیده است، بو ده ایم.
متاسفانه علاقه کور بسیاری از افراد به شهرت طلبی و اختصاص اخبار چند ثانیه ای رسانه ها منجر شده که بعضا دست به اقداماتی بزنند که از دایره عقل سلیم خارج است. اقداماتی همچون بلند کردن یک متری ناخن ها توسط یک زن، پوشیدن 245 بولز روی یکدیگر تنها در دو ساعت و یا ایجاد بیشترین سوراخ ها روی بدن انسان در طول یک روز که همگی انها اقداماتی است که هیچ عقل سلیمی آنها را تایید نمی کند.

 

با تاسف نظیر این رکوردهای بی فایده که امروزه در دنیای به اصطلاح مدرن و قرن بیست و یکمی ما شیوع یافته اند، بسیارند و این رکوردها و از آن بدتر ثبت آنها نه تنها سودی در بر ندارند بلکه آسیب ها و مضرات بیشماری برای آن افراد و کل بشریت به همراه دارند و بی شک در خیلی از موارد برای آنها پیامدهای منفی روحی و جسمی در پی خواهند داشت. پس چه بهترکه همه ما طبق فرموده خداوند متعال در قرآن (فاستبقوا الخیرات)، در کارهای نیک از همدیگر پیشی بگیریم تا در روزی که مال و فرزندان و هر تعلق دنیوی دیگر برای انسان سودی ندارند بهره ای در کف داشته باشیم.
از این رو و در اقدامی بی سابقه پایگاه اینترنتی رکوردهای جهانی الخیرات برای نخستین بار در جهان، اقدام به ثبت رکوردهای معنوی و فرهنگی سودمند کرده است تا این نقطه تاریک بشری نیز با نور معنویت از میان برود.
این پایگاه در قسمت در خواست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام قرآنی ” الخیرات” ثبت شد تا این که در تاریخ 28 اردیبهشت سال 1390 در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 694 ثبت و به تاریخ 20 تیرماه همین سال در روزنامه رسمی به شماره 19327 آگهی شد. سپس برای جهانی شدن طرح به تاریخ 2 اوت 2011 نامه ای به اعضای سازمان جهانی یونسکو ارسال کردم تا این ایده و این طرح که قدمی کوچک در راه رشد و اعتلای بشر سرگشته امروزی است شاید به تایید آنها نیز برسد و روزی شاهد اجرای آن در سطح بین المللی باشیم.

 

معرفی ویژگی ها و امتیازات لوگوی رکوردهای جهانی الخیرات
لوگوی رکوردهای جهانی الخیرات در مقوله هنر، رساندن مضمون یا مضامین مختلف در نهایت سادگی و بی پیرایگی به مخاطب، گویی خود هنری دیگر است. لذا سعی کردم تا در طراحی لوگوی رکوردهای جهانی الخیرات از این روش استفاده نمایم یعنی با نهایت سادگی، مفاهیم بلندی را به مخاطب انتقال دهد. با این وصف به ابعاد ، ویژگی ها و امتیازات این لوگو توجه کنید:
1- نقطه: در سادگی و بی پیرایگی طرح همین بس که این طرح، تنها از نقطه ها ایجاد شده است . در هنری مثل نقاشی و طراحی ابتدای کار با نقطه و درک آن آغاز می شود . در اصل این اجتماع نقطه ها است که تشکیل خطوطی را می دهند که حس زیبایی درونی هنرمند را به منصه ظهور می گذارد. در عالم خلقت نیز تجمع نقطه ها برای ما اشکال و جاذبه های بصری را ایجاد کرده اند. در روایتی عرفانی منسوب به امیر مومنان (ع) آمده است : انا نقطه تحت الباء ( من نقطه زیر باء بسم الله هستم ).
نکته: اگر اشکال کنند که آن موقع خط کوفی بوده است و نقطه نداشته است، باید پاسخ داد :قطعا مفهوم نقطه وجود داشته است زیرا تمایز ح، ج، خ یا د ، ذ، ر،ز ، س ، ش ،ص، ض ، ط،ظ، ع،غ، ب،ت،ث و … چگونه دریافت می شد؟
2- بسم الله الرحمن الرحیم: لوگو همواره در صدر و به نوعی بیانگر خصوصیات ذاتی یک طرح است . گفتن ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در صدر و ابتدای کار هر مسلمان سفارش شده است چنان که پیامبر (ص) فرموده است : هر کاری با بسم الله آغاز نشود نافرجام است.
حال سئوال پیش می آید که رابطه طرح و بسم الله الرحمن الرحیم در کجاست ؟ در روایتی آمده است که 19 حرف بسم الله الرحمن الرحیم ، ایمنی و سپری از ملائکه عذاب جهنم است. در این طرح 19 نقطه به نشانه این آیه ( که طبق برخی روایات خلاصه همه قرآن است ) وجود دارد.

3- الله : فرم و حالت طرح ، ظاهری چون کلمه جلاله الله دارد که این نام مقدس، مستجمع جمیع همه اسماء و صفات الهی است.
4- پنج تن آل عبا : بر طبق روایات مستند اسلامی ، عالم طفیلی وجود ذوات مقدسه پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و اهلبیت طاهرین (ع) ایشان است . در این لوگو اولین دسته از نقطه ها ،چهارتایی هستند که به تعداد حروف مبارک نام ” محمد ” (ص) است و همین طور دسته دوم سه تایی (علی ) ، دسته سوم پنج تایی ( فاطمه ) ، دسته چهارم سه تایی ( حسن ) و دسته پنجم ، چهار تایی و مطابق با تعداد حروف نام مبارک ( حسین ) علیهم السلام است .
5- در قرآن آیه شریفه ای است که در آن واژه ” الخیرات ” وجود دارد . در این آیه پیامبر و همراهان راستین او که در راس آنها اهلبیت عصمت و طهارت (ع) هستند ، صاحبان راستین همه ” الخیرات “ (نیکی های ) عالم برشمرده شده اند .
لَکِنِ الرَّسولُ وَ الَّذِینَ ءَامَنُوا مَعَهُ جَهَدُوا بِأَمْوَلهِِمْ وَ أَنفُسِهِمْ وَ أُولَئک لهَُمُ الْخَیرَات وَ أُولَئک هُمُ الْمُفْلِحُونَ ( التوبه /88 )
یعنی “ولی پیامبر (ص) و کسانی که با او ایمان آوردند و [ در راه خدا] با اموال و جان هایشان جهاد نمودند ، همه” الخیرات” ( نیکی ها ) برای آنها است و ایشان همان رستگاران هستند “
در اینجا نیز قسمتی از ارتباط لوگو با “آیات قرآن” ، ” پنج تن (ع)” ،” اصحاب راستین رسول الله (ص) ” و ”الخیرات” استفاده می شود.
6- هو : خلاصه همه اسماء و صفات به ” هو ” منتهی می شود . چنان که گویند” یا هو” و ” لا اله الا هو “. ” هو ” در حالت ملفوظی به حساب جمل کبیر برابر با عدد 19 است که این برابر با تعداد نقطه های این طرح است.
ها =6 ، واو = 13 که مجموعشان برابر با 19 است .
7- خصوصیت عدد 19 در شریعت اسلام: از اعداد اسرار آمیز و خاص در اسلام عدد نوزده است که در این جا ،فقط به مواردی گذرا اشاره می نماییم: چنان که ملاحظه شد ملفوظی ذکر ” هو ” به حساب جمل کبیر برابر با 19 است . بسم الله الرحمن الرحیم آغاز کلام و عصاره سوره حمد 19 حرف است . جمل ترتیبی ” محمد ” و جمل ترتیبی ” علی ” هر دو برابر با عدد 38 است که مضرب 19 است . تنها عددی که در قرآن به صورت یک آیه کامل آمده است همین عدد 19 است . اولین سوره نازل شده قرآن یعنی سوره مبارکه علق از انتهای قرآن نوزدهمین سوره است . شب قدر و شب نزول قرآن شب نوزدهم رمضان است . تعداد حروف نام های مقدس پنج تن آل عبا (ع) 19 حرف است. تعداد سوره های قرآن، 114 عدد است که مضرب 19 است و صدها نمونه دیگر که در این فرصت مجال پرداختن به همه آنها نیست.با این بیان تعداد و رمز 19 نقطه در لوگوی الخیرات بیشتر آشکار می شود.
نکته: برخی کج اندیشان و بیماردلان از خصوصیت این عدد دستاویزی در راه اثبات تفکرات پوشالی و موهوم خود ساخته اند، که ما با آنها و عقاید شیطانی آنها مخالف هستیم و در این جا هم از آنها و هم از تفکرات بی اساسشان برائت می جوییم.
8- تقارن : از ویژگی های هنر شرقی است که در این طرح لحاظ شده است.
9- فرم و حالت تاجی شکل : این حالت به علت در بر داشتن تمامی موارد ذکر شده است . سیادت و برتری خداوند بر همه مخلوقات و سیادت بسم الله الرحمن الرحیم بر سوره حمد ، سیادت پیامبر ، حضرت علی و دیگر حضرات پنج تن (ع) بر همه مردمان و … . به علاوه این تاج ، تاج ولایت و سیادت حضرت امیرالمومنین (ع) نیز هست چنان که در خبر است حضرت آدم (ع) در بهشت، صورت مثالی حضرت زهرا (س) را مشاهده کرد . تاجی بر سر ایشان دید و به ایشان گفتند که این تاج [صورت معنوی] ” علی بن ابیطالب”(ع) است.
10- مرکزیت و محوریت حضرت فاطمه (س): در این لوگو در مرکزیت 5 نقطه وجود دارد که علاوه بر اشاره به مرکزیت و محوریت پنج تن آل عبا (ع) ، اشاره به واژه و ذات مقدس ” فاطمه “ نیز دارد که در مرکزیت پنج تن واقع شده است و این اشاره ای است به حدیث قدسی ” لولا ک لما خلقت الافلاک و لو لا علی لما خلقته و لولا فاطمه لما خلقتکما” ( ای محمد (ص) اگر تو نبودی این افلاک را خلق نمی کردم و اگر علی (ع) نبود ، تو را خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود ، شما دونفر را نمی آفریدم). در گفتاری از امام حسن عسکری (ع)، حضرت فاطمه زهرا(س) حجت خداوند بر حضرات ائمه بیان شده است و در حدیثی گرانسنگ از حضرت مهدی (عج)، حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه ایشان معرفی شده است بنا بر این بانوی گرانقدر اسلام و دخت نازنین حضرت ختمی مرتبت (ص)، از بعد منزلت و جایگاه ،حجه الله علی الحجج می باشند.

نکته: این مرکزیت و محوریت حضرت فاطمه(س) به معنای افضلیت بر امام علی (ع) و خصوصا شخص پیامبر (ص) نیست بلکه اشاره به این دارد که راه توحید از طریق حضرت فاطمه (س) که همسر امامت و مادر امامت است ، جریان یافته و هموار می شود . چنان که از خبری مستفاد می شود، حضرت فاطمه (س) ریشه درخت پاک اهل توحید است. در ضمن علامه میرجهانی با سند خویش این حدیث خاص (حدیث لولاک ) را روایت کرده است.
11- بیان غیرمستقیم : چنان که در ابتدا گفته شد در این طرح سعی شده است به طور غیر مستقیم این مفاهیم گنجانیده شود و این خود ، یکی دیگر از ابعاد این لوگوی ایدئولوژیک و منحصر به فرد است که ما از برکت و عنایت خاصه اهلبیت (ع) برای نخستین بار به ابداع و کشف آن موفق شدیم. لذا در این مجال به پیشنهاد دوستان، این لوگو را تحلیل کردیم و ذکر این مطالب فقط به جهت این بود که متهم به چیزی نشویم.
در ضمن این لوگو به شماره 2742 به ثبت امور مالکیت های معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است.
پایان پیام/

 

 

کد خبر 124149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha