خبرگزاری شبستان،جهان اسلام: گزارش های دریافت شده از حومه های دهلی نو نشان می دهد که بازار فروش لباس های اسلامی در این مناطق بسیار داغ شده است.
محبوبیت لباس های اسلامی در میان ساکنان حومه های دهلی در حالی است که مسلمانان به ویژه زنان مسلمان محجبه همچنان تحت ظلم و ستم مقامات دولتی هند قرار دارند.
یک روز پس از صدور حکم تقسیمی دیوان عالی در مورد پرونده حجاب، اسدالدین اویسی، نماینده مجلس حیدرآباد گفت که زنان مسلمان نقش مهمی در ملت سازی دارند.
اویسی این تصور که حجاب یک مسئله تحمیلی برای زنان مسلمان است را رد کرد و گفت: زنان مسلمان حجاب دارند زیرا در قرآن به آنها دستور داده شده است.
وی تصریح کرد که بسیاری از زنان مسلمان درس های پزشکی و مدیریت و غیره می خوانند و کمک بسیار بزرگی به تقویت کشور هند کرده اند.
اویسی با توصیف آنچه او در حال حاضر رویای خود می داند گفت که امیدوار است یک زن مسلمان با حجاب در آینده نخست وزیر هند شود.
نماینده مسلمان مجلس حیدرآباد همچنین از حزب بهاراتیا جاناتا از اقدام به جدا کردن دختران مسلمان در مؤسسات آموزشی انتقاد کرد و گفت : این تصمیم که از یک سو دانش آموزان مسلمان مجبور هستند در کلاس درس حجاب نداشته باشند و از سوی دیگر دانش آموزان جوامع دیگر برای پوشیدن نمادهای مذهبی آزاد هستند نوعی استاندارد دوگانه و ظلم علیه مسلمانان به شمار می رود.
پیشتر در 13 اکتبر، نماینده مجلس حیدرآباد گفت که امیدوار است موضوع حجاب در دادگاه عالی حل شود و مدعی شد که حزب بهاراتیا جاناتا بر سر این موضوع هیاهو ایجاد کرده است.
اما در بحبوحه این دشمنی ها با زنان مسلمان هر روز یک جشنواه حجاب در حومه جنوبی دهلی برقرار است.
مردم هر روز عصر به این بازار هجوم میآورند تا هر آنچه را که بازار مرکزی میتواند عرضه کند، بخرند.
«زید»، یک مغازه دار محلی می گوید که این بازار به ویژه در میان زنان بسیار محبوب است و این روزها لباس های اسلامی با جدیدترین طرح ها مورد تقاضا است.
لباس هایی مانند چادر نماز، برقع و نقاب و لباس های پوشیده ورزشی در این مکان به فروش می رسند.
بر اساس گزارشها و ارزیابیهای انجام شده، بازار پوشاک اسلامی تا سال 2028 شاهد رشد چشمگیری خواهد بود. برندهای بسیاری در صف تولید جدیدترین لباسهای اسلامی هستند.
در ماههای اخیر، ممنوعیت حجاب یا روسری اسلامی در جنوب هند خشم جامعه مسلمانان را برانگیخته است و میگویند این حمله آشکار به ایمان یا انتخاب آنهاست که قانون اساسی تضمین کرده است که از آن محافظت کند.
ناظران می گویند که لفاظی های ضد مسلمانان از زمان به دست گرفتن قدرت توسط حزب «بهاراتیا جاناتا» در سال 2014 به شدت شعله ور شده است.
نظر شما