به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست هم اندیشی مشترک شورای مرکزی، دبیران استانی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و نمایندگان منتخب مورد حمایت کانون، روز جمعه 25 فروردین برگزار شد.
در این جلسه که جمعی از نمایندگان منتخب مردم در حوزه های انتخابیه سراسر کشور حضور داشتند، دکتر سید محمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ضمن خیر مقدم به نمایندگان محترم گزارشی از روند حضور کانون در انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی ارائه کردند. وی ضمن اعلام آمادگی کانون دانشگاهیان کانون برای ایجاد ارتباط و تعامل بین مجلس و دانشگاهیان ابراز داشت که کانون به عنوان پل ارتباطی میان نمایندگان و جامعه دانشگاهی و انتظارات متقابل هر دو طرف برای حل مشکلات کشور و جامعه دانشگاهی را به هم منتقل نماید. دکتر حسینی حضور نمایندگان در مجامع دانشگاهی جهت پاسخگویی به این قشر را لازم و ضروری دانست و گفت با توجه به ترکیب نمایندگان منتخب دور نهم، مجلس آینده مجلسی اصولگرا و انقلابی و در خدمت اهداف نظام و ولایت خواهد بود.
همچنین دکتر داداش پور، قائم مقام و رئیس ستاد انتخابات کانون دانشگاهیان با اشاره به حمایت کانون از 176 نامزد انتخاباتی در سراسر کشور که بیشتر از اعضای هیات علمی دانشگاه بودند. با اشاره به اینکه در این دوره تعداد نمایندگان منتخب از اعضای هیات علمی دانشگاه ها نسبت به دوره قبل افزایش قابل توجهی داشته است. انگیزه اصلی ورود کانون به عرصه انتخابات در این دوره را تقویت سبد اصولگرایی در مجلس در راستای پیشبرد اهداف نظام دانست. وی تصریح کرد که دراین دوره از انتخابات، 63 نفر از نمایندگان مورد حمایت وارد مجلس شدند که 20 نفر از این افراد یا جزو اعضای کانون دانشگاهیان و یا صرفا از سوی این کانون مورد حمایت قرار گرفتند. هاشم داداش پور تاکید کرد که کانون دانشگاهیان در مرحله دوم انتخابات هم در تهران و هم در حوزه های انتخابیه باقی مانده از 53 نفر از نامزدها حمایت خواهد کرد و افزود: اصولگرایی اعتقادی و سیاسی، عدالت گرایی، ساده زیستی، استکبارستیزی جزو شاخص¬های اصلی کانون برای انتخاب این افراد در این دوره بوده و کانون برای افزایش وزن سیاسی اصولگرایان بویژه اعضای هیات علمی دراین دوره نیز تلاش خواهد کرد.
نمایندگان منتخب نیز در این جلسه خواستار تعامل بیشتر مجلس و جامعه دانشگاهی شده و پیشنهاد کردند که قبل از طرح لوایح در مجلس، بطور تخصصی و علمی در کارگروهای مختلف کانون دانشگاهیان به صورت تخصصی کارشناسی شوند تا موفقیت بیشتری در برنامه ها حاصل شود و کانون دانشگاهیان به عنوان بازوی تخصصی و علمی در موضوعات و مسائل مختلف بویژه در رفع مشکلات اقصادی و معیشتی مردم به مجلس کمک نماید. همچنین حاضرین در جلسه خواستار آن شدند تا جامعه دانشگاهی در عرصه قانونگذاری و تصمیم گیری در حوزه های مختلف جهت پیشبرد سند چشم انداز و منویات مقام معظم رهبری و اعتلای نظام حضور مستمر و پر رنگتری داشته باشد تا دستیابی به چشم انداز محقق شود.
پایان پیام/
نظر شما