توسعه ماندگار باید با عدالت همراه باشد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با اشاره به اینکه توسعه ماندگار باید با عدالت همراه باشد، اظهار داشت: عدالت و پیشرفت لازم و ملزوم یکدیگرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، در همایش حمایت قضایی از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی که در اهواز برگزار شد، گفت: برای حل مشکلات باید وقت زیادی گذاشت و با صداقت، موشکافانه و بدون تعصب مطالب را ارزیابی کرد.

 

وی با بیان اینکه در پیام نوروزی این احتمال وجود داشت که مقام معظم رهبری موضوعات سیاسی را برجسته کنند، ولی ایشان بحث تولید را به چالش کشاندند تا هشدارها و دغدغه‌ها شنیده شود، افزود: مقام معظم رهبری تأکید دارند که بر موضوعات اساسی دست بگذارند و این دهه را دهه توسعه، پیشرفت، عدالت و رشد مناسب و ماندگار قرار دهند.

 

حجت الاسلام پور محمدی، با اشاره به اینکه توسعه ماندگار باید با عدالت همراه باشد، خاطر نشان کرد: جامعه‌ای که از فقر رنج می‌برد نمی‌تواند عادل باقی بماند و فقر و عدم پیشرفت خود بستر و مولود بی‌عدالتی است و عدالت و پیشرفت لازم و ملزوم یکدیگرند.

 

وی با بیان اینکه زمانی که مقام معظم رهبری، مسئله تولید را به عنوان مسئله سال مطرح می‌کنند، همه دستگاه‌ها چه در بخش قضایی و چه در بخش اقتصادی باید آن را درک کنند، ادامه داد: اگر در عرصه فرهنگی مشکلات در حال گسترش است، بستر بخش وسیعی از این ناهنجاری‌ها را باید در مشکلات اقتصادی یافت.

 

وی با اشاره به اینکه بیکاری مبدأ همه مفاسد می باشد و اگر بخواهیم مشکلات فرهنگی کاهش یابد لازم است به عنوان اولویت نخست به موضوع اقتصاد کشور پرداخته شود، اضافه کرد: قاچاق یک معضل اقتصادی است و رویکردی اقتصادی دارد و یکی از بسترهای ایجاد ناامنی در کشور می باشد.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، تأکید کرد: این پدیده مرزهای کشور را متزلزل می‌کند و این معضل اقتصادی می‌تواند با ورود بمب و اسلحه به درون کشور معضل امنیتی هم ایجاد کند بنابراین مسائل اقتصادی به خصوص زمانی که با هدف‌گذاری دشمن همراه باشند می‌توانند در همه زمینه‌ها تأثیر‌ بگذارد.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه تحریم‌های فلج‌کننده از سوی دشمنان هدف‌گذاری شده‌اند و قرار نیست که دشمن در دشمنی خود ملاحظه داشته باشد و ما نیز در مقابل این دشمنی‌ها کار می‌کنیم، اذعان داشت: جمهوری اسلامی نفس‌های اسرائیل را به شماره انداخته و می‌تواند اقتصاد خود را نیز اصلاح کند، در چنین شرایطی طبیعی است که دشمن ساکت نمی‌ماند و می‌خواهد به جمهوری اسلامی ضربه بزند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان فهمیده اند که به دلیل توان نظامی بالی جمهوری اسلامی نمی توانند به لحاظ امنیتی به کشور ضربه بزنند، یاد آور شد: دشمنان ما فهمیده‌‌اند که یکی از گلوگاه‌های کشور بزرگ ایران، مسائل اقتصادی است و به همین دلیل همه را بسیج کرده‌اند تا سرمایه‌گذاری در کشور صورت نگیرد از این رو باید بدانیم که در موضوعات اقتصادی دشمنان لحظه به لحظه در حال طراحی نقشه‌ هستند و نباید از آنها غافل شویم.

 

پورمحمدی، با تأکید بر اینکه در مقابله با دشمنان نباید توانایی خود را دست‌کم بگیریم و از ظرفیت‌های خود غفلت کنیم، عنوان کرد: قوه قضاییه در چرخه مدیریت کشور قرار دارد و به این ترتیب می‌توان در جهت تولید، راهکار ارائه دهد و راهکارها را در جهت رفع مشکلات پیگیری کند.

 

وی بیان اینکه تولید، اهرم‌های خاص خود را دارد و تنها با شعار محقق نمی‌شود، ابراز داشت: در زمینه تولید باید به اقدامات جدی و عملی متکی باشیم و استان خوزستان باید از فرصتی که مقام معظم رهبری برای ارتقای تولید فراهم کرده‌اند به خوبی استفاده کند.

 

وی بیان کرد: خوزستان به لحاظ وجود بسترهای تولید، در موقعیت ممتازی قرار دارد و امسال شرایط برای ایجاد تحولی بزرگ در این استان فراهم است و باید با تشریک مساعی از تولید حمایت شود؛ فعالان اقتصادی محرک هستند و مسئولان و مدیران باید همگرا با آنها حرکت کنند.

 

محمدباقر الفت، رئیس‌کل دادگستری خوزستان، اظهار کرد: وجود تبعیض‌های ناروا و غرض‌ورزی و فساد سازمان‌یافته‌ای که گریبان‌گیر نظام اداری و بانکداری است چاره‌ای غیر از حمایت قضات به عنوان پشتوانه‌ای جدی برای سرمایه‌گذاران باقی نگذاشته است.

 

وی با بیان اینکه تا زمانی که با فساد بانکی و اداری مقابله جدی صورت نگیرد، حمایت اساسی از تولید، سرمایه و کار ایرانی محقق نمی‌شود، گفت: امروز سرمایه‌داران گرفتار فساد بانکی و اداری شده‌اند و برای اخذ مجوز باید به انواع حیله‌های مشروع و نامشروع متوسل شوند.

 

الفت، با اشاره به اینکه مجرای سلامت در نظام اداری اگر مسدود نباشد، بسیار باریک است و اگر بخواهیم از تولید و سرمایه‌گذار حمایت کنیم این سیستم باید اصلاح شود، افزود: برای اینکه عرصه فعالیت برای تولید‌کنندگان واقعی باز شود، باید دست تولیدکننده‌های غیرواقعی و سرمایه‌گذارنماها را قطع کنیم.

 

وی با بیان اینکه حمایت از تولید یک ضرورت است و ساز و کار خاص خود را می‌طلبد، تصریح کرد: قانون باید به گونه‌ای اصلاح شود که بتوانیم از اقتدار خود استفاده کنیم و حمایت واقعی از تولیدات داخلی زمانی صورت می‌گیرد که موانع صادرات را برداریم و بازار را رقابتی کنیم و در صورتی که تولیدکننده‌ جرأت ورود به بازارهای بین‌المللی را پیدا کرد آن زمان است که باید بگوییم از او حمایت کرده‌ایم.

 

پایان پیام/

کد خبر 123290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha