از زنان با حجاب تا مردان مسجدی/ حمله به اسلام در هند و سکوت مدعیان حقوق بشر!

حمله به اسلام از هر جهت از جمله ممنوعیت حجاب برای زنان مسلمان و تخریب مساجد برای جلوگیری از ورود نمازگزاران به مکان های عبادی از جمله نقض های حقوق بشری است که مدعیان حقوق بشر در غرب مقابل آن سکوت کرده اند.

خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: یک روز پس از صدور حکم تقسیمی دیوان عالی در مورد پرونده حجاب، اسدالدین اویسی، نماینده مجلس حیدرآباد گفت که زنان مسلمان نقش مهمی در ملت سازی دارند.

اویسی این تصور که حجاب یک مسئله تحمیلی برای زنان مسلمان است را رد کرد و گفت: زنان مسلمان حجاب دارند زیرا در قرآن به آنها دستور داده شده است.

وی تصریح کرد که بسیاری از زنان مسلمان درس های پزشکی و مدیریت و غیره می خوانند و کمک بسیار بزرگی به تقویت کشور هند کرده اند.

اویسی با توصیف آنچه او در حال حاضر رویای خود می داند گفت که امیدوار است یک زن مسلمان با حجاب در آینده نخست وزیر هند شود.

نماینده مسلمان مجلس حیدرآباد همچنین از حزب بهاراتیا جاناتا از اقدام به جدا کردن دختران مسلمان در مؤسسات آموزشی انتقاد کرد و گفت : این تصمیم که از یک سو دانش آموزان مسلمان مجبور هستند در کلاس درس حجاب نداشته باشند و از سوی دیگر دانش آموزان جوامع دیگر برای پوشیدن نمادهای مذهبی آزاد هستند نوعی استاندارد دوگانه و ظلم علیه مسلمانان به شمار می رود.

پیشتر در 13 اکتبر، نماینده مجلس حیدرآباد گفت که امیدوار است موضوع حجاب در دادگاه عالی حل شود و مدعی شد که حزب بهاراتیا جاناتا بر سر این موضوع هیاهو ایجاد کرده است.

ممنوعیت حجاب خشم زیادی را در هند برانگیخته است و گروه های دانشجویی و حقوق بشری، مدیریت کالج را به تعصب علیه اقلیت مسلمان متهم می کنند.

«افرین فاطمه»، ، فعال اجتماعی و دبیر جنبش برادری در این باره گفت: ما در همبستگی و حمایت مطلق در کنار آنها ایستاده ایم و خواهان آن هستیم که کسانی در دولت که مانع حجاب دختران مسلمان می شوند تعلیق شوند و این دختران باید با حجاب، عزت نفس و عزت خود وارد کلاس های درس شوند.

وی تاکید کرد که این اسلام هراسی و نوعی آپارتاید است.

در همین حال ، انجمن وکلای محلی به دولت ایالتی نامه نوشته و خواستار تحقیق علیه مدیریت کالج و معلمان به دلیل آزار و اذیت دانشجویان شده است.

این انجمن در نامه خود نوشت: ممانعت از تحصیل برای دانشجویان جوان مسلمان و واداشتن آنها به انتخاب بین تحصیل و ایمانشان، یک موضوع حقوق بشری است و باید با آن برخورد شود.

جبهه پردیس هند ، سازمانی متشکل از دانشجویان مسلمان فعال در ایالت‌های جنوبی هنداز کالج خواسته است تا قوانین خود را در مورد حجاب لغو کند و به دانشجویان اجازه دهد تا هنگام حضور در کلاس‌ها از آن استفاده کنند.

این سازمان در این باره گفت: دختران خواهان حقوق اساسی خود هستند و ما در این مبارزه در کنار آنها ایستاده ایم.

هیئت دانشجویی برای حل این مشکل با مسئولان کالج و دانشگاه ملاقات کرد اما هنوز اقدامی انجام نشده است.

کارناتاکا توسط حزب بهاراتیا جاناتا به رهبری نخست وزیر نارندرا مودی اداره می شود.

طی سال‌ها، کارناتاکا شاهد افزایش فعالیت‌های ملی‌گرایانه هندو و هدف قرار دادن اقلیت‌های مذهبی این ایالت، عمدتا مسلمانان و مسیحیان بوده است.

مقابله با حجاب تنها راه برای آزار و اذیت کردن مسلمانان در هند نیست و پیروان اسلام شاهد فجایع دیگری مانند از بین رفتن مساجد خود هستند.

وقتی دادگاه عالی هند حق مسلمانان این کشور برای بازسازی مسجد «بابری» را زیر پا گذاشت و به نفع هندوها برای ساخت معبد در زمین مورد مناقشه آنها با مسلمانان رای داد، پیش بینی می شد که راه برای هتک حرمت مساجد در این کشور هموارتر شود.

 مسجد بابری که در قرن شانزدهم میلادی ساخته شده بود در سال 1992 به دست یک خرابکار هندو تخریب و بحث درباره این مسجد باعث مرگبارترین درگیری ها در هند شد  که در نهایت کشته شدن دو هزار نفر را که اکثر آنها مسلمان بودند، دراین کشور رقم زد.

 پس از اعلام رای دادگاه عالی هند به نفع هندوها، بسیاری تلاش کردند تا بگویند که اتفاق خاصی علیه مسلمانان رخ نداده است و دادگاه هم با صدور رای دیگری مبنی بر واگذاری یک قطعه زمین به مسلمانان برای ساخت مسجد، درهای هر اعتراض را بست تا مسلمانان وادار به سکوت شوند.

 اگرچه مناقشه های مربوط به مسجد بابری پس از تنش های بسیار در نهایت به خاموشی گرایید اما این مسئله کاملا واضح و مبرهن بود که سکوت مسلمانان در این زمینه نه تنها راه صلح آنها با هندوها را باز نخواهد کرد بلکه منجر به هموارتر شدن راه آنها برای هر گونه اقدامی علیه مساجد در این کشور خواهد شد.

 همین طور هم شد؛ بار دیگر درگیری های فرقه ای میان هندوها و مسلمانان بر سر تصویب لایحه شهروندی ضد مسلمانان در هند بالا گرفت و این بار هندوها به خود جرات دادند تا دست به آتش زدن مساجد بزنند.

 در جریان این درگیری ها، مساجد، مسلمانان و حتی روزنامه نگارانی که اخبار خشونت هندوها را پوشش می دانند، مورد حمله قرار گرفتند.

 هر زمان که یک ایدئولوژیِ نژادپرستانه مبتنی بر نفرت در هر جایی و هر کشوری ایجاد شده و رشد کند نتیجه ای جز خونریزی در پی نخواهد داشت و حالا ما شاهد ایدئولوژی الهام گرفته از نازی ها در هند هستیم که یک روز منجر به زیر پا گذاشتن حق مسلمانان در دادگاه عالی و روز دیگر منجر به به ریخته شدن خون مسلمانان و حمله به مقدسات آنها می شود.

 همین ایدئولوژی نژادپرستانه بود که منجر به رای دادگاه عالی هند علیه مسلمانان و مسجد بابری شد و در پی این رای بود که تحلیلگران هشدار دادند راه تعدی به مکان های مذهبی مسلمانان در آینده ای نزدیک باز می شود و دیگر علاوه بر مسلمانان، مساجد هند هم در امان نخواهند بود.

 این آینده نزدیک بسیار زودتر از آنچه تصور می شد، فرا رسید. حالا مساجد هند جلوی چشم همگان در جهان به آتش کشیده می شود تا این پیام به همه دنیا برسد که مسلمانان و مساجد ناامن ترین دوره را در تاریخ این کشور سپری می کنند.

کد خبر 1223889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha