تحقق منویات رهبری در خصوص کانون‌های مساجد نیازمند برنامه‌ریزی بچه‌های مسجدی

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان گفت: توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیازمند برنامه‌ریزی بچه‌های مسجدی و تلاش اعضای کانون‌های مساجد است که باید برای تحقق آن گام برداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، ۱۹ مهرماه در تقویم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، روز خاصی به شمار می‌رود، روزی که رهبر انقلاب در سال ۹۱ در خراسان شمالی و در جمع ائمه جماعات فرمودند: «من سفارش می‌کنم که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را فراموش نکنید البته با همکاری بسیج، بد است که بین روحانی مسجد و بسیج مسجد اختلاف به وجود بیاید، با همکاری بسیج این کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را موثر کنید،برایش کار کنید».

 

 

در این روز کانون‌های مساجد با یادآوری فرمایشات رهبر انقلاب بر این نکته تاکید دارند که سخنان معظم‌له چراغ راه و سند بالا دستی برای مجموعه کانون‌های مساجد تلقی می‌شود.

 

 

این روز حتی می‌تواند فرصتی برای بیان دستاوردهای کانون‌های مساجد و فعالیت بچه‌های مسجدی در طول سال باشد.

 

 

در این راستا گفت‌وگویی با کامل گلباغی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان انجام شده که در ذیل می‌خوانیم.

 

 

کانون‌های مساجد چقدر نزدیک شده‌اند به آن چیزی که رهبر معظم انقلاب از این پایگاه‌ها  توقع دارد؟

 

 

تلاش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان در سنوات اخیر براساس توان و شرایط موجود در راستای تحقق اهداف، ستودنی و قابل تحسین است و با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در ۱۹ مهر ماه سال ۹۱ در خصوص کانون‌های مساحد می‌توان گفا که تا حدودی کانون‌ها به این منویات رهبری نزدیک شده‌اند و کار را با جدیت دنبال کرده‌اند اما متاسفانه بدلیل کمبود بودجه و اعتبار و تغییرات مکرر در مدیریت‌های میانی می‌توان گفت به تحقق کامل اهداف دست نیافته‌اند.

 

 

برنامه کانون‌های مساجد برای رسیدن به خواسته و توقع رهبری در گذشته، حال و آینده چه بوده، هست و خواهد بود؟

 


در گذشته حرکاتی با مشارکت بسیج در مساجد آغاز شد، تفاهمنامه هایی منعقد و برنامه‌های استانی طراحی و تدوین شدند.


در حال حاضر نیز با همکاری بسیج تفاهمنامه‌ای سه ساله منعقد شده تا بتوان از ظرفیت بسیج و کانون‌ها در کتار هم برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد بهره ببریم.


برای آینده نیز باید برنامعه‌ریزی مناسبی صورت پذیرد تا منویات مقام معظم رهبری محقق شود.

 

 

چرا کانون‌ها نتوانسته‌اند به نقطه مطلوب خود برسند؟ (آسیب‌شناسی)

 


قطعا کمبود اعتبارات و عدم تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای فعالیت‌های موثرتر، شیوع ویروس منحوس کرونا و تغییرات مکرر مدیران ستادی و میانی منجر به کاهش بازدهی کانون‌های مساجد استان شده است.

 

 

کانون‌ها در راستای خواسته‌های رهبر انقلاب چه کرده‌اند و یا برنامه آنها در این زمینه چه است؟


اقدامات فراوانی از سوی کانون‌های مساجد چه در سطح شهر و چه در سطح روستاها اجرا می‌شود که برگزاری جلسات متعدد و مشترک با بسیج، انجام ویژه برنامه‌های مناسبات فرهنگی هنری در سطح مساجد،واگذاری برخی امور فرهنگی،دینی و هنری به مساجد پ همکاری و هماهنگی با مدیران مساجد و هیات امنای مساجد از برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای تحقق خواسته‌های رهبر انقلاب اسلامی خطاب به کانون‌ها بوده است.

 

 

اگر نسبت به پیام رهبری غافل شویم چه اتفاقی برای کانون‌ها خواهد افتاد؟


ناهماهنگی و عدم دست‌یابی به منویات معظم‌له، ایجاد هرج و مرج در ماموریت‌ها و وظایف، دور ماندن از اهداف کانون‌ها و حتی تسلط بیگانگان بر کشور می‌تواند بیانگر غفلت کانون‌های فرهنگی از پیام رهبری باشد.

 

 

از نظر شما کانون تراز چه کانونی است؟

 


کانون‌های فعال و پویا در طول سال با داشتن مدیران لایق و کارآمد که توان جذب حداکثری گروههای مختلف و اقشار مردمی را داشته باشند از ویژگی‌های کانون تراز به شمار می‌روند.

 

 

 

قطعا پرورش نیروهای متعهد انقلابی و جهادی در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تسهیل‌گر پیشبرد اهداف کانون‌ها خواهد بود و ایجاد تعامل دوسویه بین بچه‌های مسجدی و نیروهای بسیج می‌تواند زمینه‌ساز دستیابی به اهداف اصلی و تحقق منویات مقام معظم رهبری باشد.

 

کد خبر 1222763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha