دکتر اکبر مهدیزاده، کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار شبستان گفت: شعار در نظر گرفته شده برای سال 91 توسط رهبری در قالب تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی در حقیقت مکمل یکدیگرند که باید توسط قوای سه گانه و تک تک آحاد مردم جدی گرفته شود.
وی انتخاب عناوین سال ها توسط رهبری طی سال های اخیر را مقدمه چینی برای خودکفایی ایران از لحاظ اقتصادی دانست و یادآور شد: ایران از نظر منابع انسانی، مواد اولیه و همچنین سرمایه های مادی سرشار بوده و کمبودی ندارد و لزوم بهره وری و بهره مندی از این منابع عظیم برای گسترش رفاه و آسایش مردم اجتناب ناپذیر می نماید.
مهدیزاده، استعدادهای انسانی و وجود مواد اولیه صنعتی در ایران را بی نظیر عنوان کرد و اظهارداشت: عمده ترین مشکل در جامعه ایرانی برای بهره برداری از این امکانات بالقوه، نبود سیستم های جامع و سازمان یافته گردش مالی سرمایه هاست که باید در این راستا تمام دستگاه های متولی و در راس آنها خود مردم تلاش های وافری انجام دهند.
وی، با بیان اینکه پیشرفت کشورها در جهان امروز با سرمایه های مردمی تحقق می یابد، گفت: ایجاد صندوق های مشترک سرمایه گذاری در نقاط مختلف شهری و روستایی کشور می تواند در این زمینه بسیار مفید و موثر برای رونق کسب و کار و تولیدات داخلی باشد.
مهدیزاده ادامه داد: در این زمینه اگر صنعتگران و تولید کنندگان داخلی اقدام به ارایه محصولات با کیفیت و البته با قیمت مناسب به بازار کنند، به طور قطع با استقبال مصرف کنندگان مواجه شده و هیچ فرد ایرانی در این وضعیت مشتری کالاهای خارجی نخواهد بود.
وی بر لزوم بازنگری در سیستم های تولید واحدهای صنعتی داخلی تاکید کرد و افزود: باید آنچه که در داخل کشور ساخته می شود، بتواند با کالاهای خارجی برابری کرده و به نوعی مردم را ترغیب به استفاده از وسایل ساخت داخل کند، وگرنه تولید کالاهای بی کیفیت، نابودی کارخانجات را به دنبال خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما