مساجد را پایگاهی جهت کادرسازی برای نظام ببینیم

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر تقویت روحیه ایثار و شهادت گفت: باید مساجد را به عنوان پایگاهی جهت کادرسازی برای نظام جهت تقویت روحیه ایثار و شهادت ببینیم.

علیرضا عباسی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش مساجد و کانون های فرهنگی هنری در تقویت فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ابتدای انقلاب امام خمینی (ره) جمله ای را داشتند به این مضمون که «مسجد سنگر است و سنگرها را حفظ کنید»، ما می گوییم که آن موقع جنگ بود و مسجد سنگر جنگ، دفاع و تامین نیرو برای جبهه ها است ولی زمانی به گونه ای دیگر به آن نگاه می کنیم و مسجد را به عنوان محلی برای کادرسازی برای نظام می بینیم یعنی مسجد کادر فکری و فرهنگی برای نظام تربیت می کند.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما اگر می خواهیم روحیه فرهنگ، شهادت و ایثار را در جامعه حفظ و تقویت کنیم باید هم خانواده ها و هم مدرسه مقید به این م مسئله باشند. وقتی با سندی که نانوشته اجرایی می شود، مواجه می شویم سپس باید احساس خطر کنیم چرا که سند 2030 از جوانان ما هویت زدایی می کند و با وجود این سیاست هر مقدار هم در خانواده، مدرسه و مسجد کار کنیم اما موفق نخواهیم بود چرا که بچه ها تحت تاثیر این سند هستند.

 

وی بیان کرد: اگر می خواهیم روحیه ایثار و شهادت را تقویت کنیم باید خانواده، دانشگاه، مدرسه و مسجد پای کار بیایند. در این راه هم مسجد، هم امام جماعت و هم کانون های فرهنگی هنری مساجد و هم پایگاه های بسیج برای جذب مخاطب موثر هستند. در مسجد امام جماعت، پایگاه های بسیج و هیئت امنا و کانون ها حضور دارند و اگر این نهادها با هم همسو حرکت کنند، مطمئنا در جذب و رشد تاثیرگذار باشند و اگر با هم همسو نباشند، قطعا برآیندشان صفر می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: باید برنامه ریزی شود که این نهادها در یک جهت حرکت کنند و آن جهت تقویت فرهنگ و ایثار و مسئولیت پذیری است.

کد خبر 1219210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha