به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، صبح امروز(۶ مهر)در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات این استان، اظهار کرد: اوقاف و امور خیریه نهادی مردمی برای مردم و برای مردم است.
حجت الاسلام« مرتضی عزیزی» با بیان اینکه نهاد در راستای امور عام المنفعه و به منظور توسعه و ترویج فرهنگ دینی و مذهبی و فرهنگ اهل بیت(ع) گام برمی دارد، افزود: در دو سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا یکی از دغدغه های ما در راستای توجه به بقاع متبرکه فراهم کردن شرایط لازم برای ایجاد درآمد پایدار و خودگردانی این اماکن بوده است.
وی با بیان اینکه یکی از فعالیت های ما توجه به کارهای دانش بنیان از جمله حوزه انرژی پاک و خورشیدی بوده است، ابراز کرد: ایجاد نیروگاه خورشیدی در امامزاده علی صالح(ع) شهر مهران در راستای خدمت به مردم و تامین انرژی پاک از جمله این اقدامات و ایجاد زمینه اشتغال برای مجاورین بقاع متبرکه در سطح بقاع متبرکه استان بوده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام یادآور شد: در سال گذشته ساختمان امامزاده سید عباس(ع) سیروان، فاز اول شبستان امامزده علی صالح(ع) با تزریق اعتبارات استانی و کمک خیرین و اقشار مختلف مردم افتتاح و به بهره برداری رسید.
حجت الاسلام عزیزی با اشاره به برنامه ها و فعالیت های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در ایام اربعین حسینی سال جاری، ابراز کرد: موکب امامزادگان و بقاع متبرکه استان در مرز مهران در سال جاری دایر شده که از محل اجرای نیات واقفان و کمک های بقاع متبرکه و خیرین آشپزخانه مرکزی این اداره کل در محل قدمگاه ابراهیم قتال برپا شده و روزانه ۱۵ هزار غذای گرم در بین زوار اربعین حسینی توزیع شده است.
وی با بیان اینکه روزانه ۲۵۰ الی ۳۰۰ نفر در موکب مرکزی و مواکب دیگر در سایر نقاط استان در سطح بقاع متبرکه در خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی حضور داشتند، یادآور شد: مواکب این اداره کل، در امامزاده جعفر(ع) شباب و امامزاده سید عباس(ع) منطقه دشت عباس دهلران در محل ورودی و خروجی زوار به استان دایر شده بوده و از زوار اربعین حسینی در مسیر رفت و برگشت پذیرایی می شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام با بیان اینکه حدود ۵۰ میلیارد ریال اعتبار در راستای خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی از طریق نیات واقفین، کمک های خیرین و بقاع و موقوفات و اماکن متبرکه استان هزینه شده است، بیان کرد: خوشبختانه خیرین و واقفان عزیز از سراسر کشور و استان، کمک های خوبی در راستای خدمات رسانی به زوار داشته اند.
حجت الاسلام عزیزی با اشاره به اخذ اسناد مالکیت بقاع متبرکه و موقوفه های استان، یادآور شد: ۲۶ جلد سند مالکیت از ابتدای سال جاری تا کنون برای اماکن متبرکه و موقوفات استان صادر شده است و همچنین ۵ جلد سند قدیمی اماکن متبرکه استان به سند تک برگی تبدیل شده است و در طول ۵ سال گذشته ۱۵۰ موقوفه و مکان متبرکه استان دارای سند ثبتی شده است.
وی با بیان اینکه سند ۶۰ مسجد و اماکن متبرکه در روستاهای مختلف استان در اختیار اداره اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان است، ابراز کرد: تقاضای ما از بنیاد علوی و سازمان بنیاد مستضعفان این است که در راستای انتقال سند این تعداد مسجد در مناطق روستایی استان به اوقاف و امور خیریه استان همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و تملک دارایی ها، اعتبارات نفت و گاز و نیت واقفین و توزان برای ساخت و تعمیر و تجهیز مسجد در مناطق مختلف استان به ویژه مناطق روستایی هزینه شده است، گفت: ساخت و تعمیر و تجهیز مساجد در سطح استان با همکاری و مشارکت سایر نهادها از جمله بسیج و سپاه و گروه های جهادی انجام می شود.
حجت الاسلام عزیزی با تاکید بر اینکه این نهاد آمادگی لازم برای تامین نیازهای به روز و جدید جامعه از محل نیات واقفین از جمله اشتغال و کمک به ایتام و ساخت خوابگاه و درمانگاه را دارد، گفت: وقف یک حسنه جاری است که اثرات و برکات بسیار زیادی در راستای تامین نیاز نیازمندان جامعه دارد و اقشار مختلف مردم و خیرین می توانند در این امر حسنه مشارکت داشته باشند.
نظر شما