به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان گلستان، «علی محمد زنگانه» عصر امروز (شنبه ١٩ شهریور) در جلسه شورای مهارت گلستان که با حضور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار شد، گفت: در راستای اجرای طرح روستا محور به عنوان پایلوت در گلستان، ادارهکل آموزش فنی و حرفهای با همکاری ادارهکل امور روستایی استان سندی راهبردی و کاربردی تهیه کرده و قرارداد همکاری امضا کنند.
استاندار گلستان افزود: گلستان، استان پایلوت در راستای اجرای طرح بررسی آسیبهای اجتماعی همگام با محورهای ۲۳ گانه مورد تایید مقام معظم رهبری است.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای موجود در استان گلستان، میتوان در حوزهکشاورزی و دامپروری ظرفیتسازی جدید در نیلتپه خانببین ایجاد کرد.
زنگانه، ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری حوزه فنی و حرفهای را نیز از نیازهای استان بیان کرد و گفت: باید مهارتآموزی در محیط واقعی کار در اولویت اول استان باشد.
«حمزه کرایلو»، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان نیز در ادامه گفت: براساس تفاهمنامه امضا شده با دانشگاه گلستان، ۵ هزار و ۳۰۰ دانشجوی این دانشگاه با حضور در طرح کهاد، آموزشهای مهارتی را فرا میگیرند.
وی افزود: بر این اساس هر دانشجو پس از پایان دوران تحصیل باید یک مهارت آموزشی را فرا گرفته و با مدرک مهارتی فارغالتحصیل می شود.
کرایلو گفت: در راستای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی نیز، ۲ هزار سهمیه در نظر گرفته شد که در پنج ماه نخست امسال، ۱۰۱ درصد سهیمه با برگزاری یک هزار و ۴۰۳ دوره آموزشی محقق شد.
«علیرضا خواجه شاهکوهی»، سرپرست دانشگاه جامع گلستان نیر در این جلسه گفت: آموزشهای مهارتی حلقه واسط بین دانشگاهها و صنایع محسوب میشوند.
وی افزود: بدون آموزش مهارتی، زمینه اشتغال و بازار کار برای فارغالتحصیلان ایجاد نمی شود.
نظر شما