برگزاری دومین همایش پژوهشگران برتر حوزوی با محوریت قرآن پژوهی

مدیرساماندهی امور پژوهشی حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به تصویب طرح مرکز بانوان نخبه حوزوی گفت: دومین همایش پژوهشگران برتر حوزوی خواهر با محوریت قرآن پژوهی 30 و 31 فروردین ماه در قم برگزار می شود.

حسین اسحاقی، مدیر ساماندهی امور پژوهش های عمومی حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به برگزاری دومین همایش پژوهشگران برتر حوزوی با محوریت موضوع قرآن پژوهی به خبرنگار شبستان گفت: نخستین نشست از سلسله همایش های پژوهشگران برتر حوزوی سال گذشته، باحضور یکصد نفر از برگزیدگان جشنواره علامه حلی و با تمرکز بر ارایه شیوه های نوین و جهت دهی امور پژوهی در حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور برگزار شد.

ضرورت آسیب شناسی پژوهشی

وی هدف از برگزاری این نشست را آسیب شناسی آثار پژوهشی ارایه شده به جشنواره علامه حلی عنوان کرد و افزود: با توجه به رقابت هر ساله میان خواهران و برادران حوزوی در عرصه های مختلف پژوهشی و داوری و ارزیابی آثار توسط دبیرخانه جشنواره مساله آسیب شناسی پژوهشی از ضرورتهای این عرصه بود که ره آورد خوبی نیز به دنبال داشت.

مدیر ساماندهی امور پژوهش های عمومی حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه در دومین همایش پژوهشگران برتر، گرایش قرآن پژوهشی در دستور کار قرار گرفته است تصریح کرد: این همایش به مدت 2 روز با حضور صاحب نظران و اندیشمندان عرصه فعالیت های قرآنی، از جمله دکتر بهرامی و دکتر مودب و در موضوعات خاص از پیش طراحی شده در قم برگزار می شود.

افزود: معاونت پژوهش به منظور بهره مندی هر چه بهتر و بیشتر از این فرصت، با برخی از اساتید فعال در عرصه قرآنی کشور مانند حجت الاسلام محسن قرائتی، استاد بهرامپور و استاد رضا اصفهانی (مدیر مرکز تحقیقات قرآنی کشور) گفتگوها تبادل نظرهایی داشته است.

وی افزود: سلسله همایش های پژوهشگران برتر حوزوی، از این پس نیز با همین رویه ادامه پیدا می کند و همایش هایی در گرایش های مختلف کلام، فلسفه، تاریخ اسلام و فقه و اصول نیز برگزار می شود.

تصویب طرح ایجاد مرکز بانوان نخبه حوزوی

اسحاقی با اشاره به برنامه این معاونت در جهت راه اندازی مرکز بانوان نخبه حوزوی تصریح کرد: با توجه به شاخصه های مدنظر این معاونت، نزدیک به 600 نفر از نخبگان و استعدادهای برتر پژوهشی خواهران حوزوی در سراسر کشور در گرایش های تفسیر قرآن، علوم قرآن احکام اسلامی، فقه و اصول، تاریخ اسلام و مطالعات زنان شناسایی شده اند که با گشایس مرکز نخبگان حوزه در آینده نزدیک و ساماندهی و جهت دهی آنها این افراد می توانند از جهت علمی به عنوان مفاخر حوزه های علمیه خواهران محسوب شوند.

وی در رابطه با زمان راه اندازی این مرکزگفت: اساسنامه تشکیل این مرکز در شورای عالی سیاستگذاری حوزه تصویب شده است و در حال حاضر مرحله آماده کردن آیین نامه های اجرایی و نحوه راه اندازی آن، با توجه به کم و کیف ها و روابط خاص موجود در آن، را طی می کند که پس از مصوب شدن آیین نامه ها، برای اجرا به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ابلاغ می شود.

فعالیت بیش از 200 انجمن پژوهشی در سطح کشور

مدیر ساماندهی امور پژوهش های عمومی حوزه های علمیه خواهران کشور تصریح کرد: در حال حاضر 200 انجمن پژوهشی در رشته های تخصصی سطح 3(کارشناسی ارشد) و بیش از 100 کانون پژوهشی در مقطع سطح 2(کارشناسی) در سطح کشور فعالیت می کنند که امیدواریم با جهت مند کردن فعالیت ها و استفاده از خرد جمعی به سمتی پیش برویم که بتوانیم پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی ویژه بانوان حوزوی در کشور داشته باشیم.   

پایان پیام/

 

کد خبر 121353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha