دولت، صنعتگران و مردم سه رکن اساسی در حمایت از تولید ملی هستند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در دیدار با معاونین استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان اصفهان، گفت: دولت، صنعتگران و مردم سه رکن اساسی در حمایت از تولید ملی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، در دیدار با معاونین استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان اصفهان ضمن تبریک سال جدید، اظهار داشت: امسال که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، باید 3 گروه فعالیت ویژه ای داشته باشند.

 

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، دولت، صنعتگران و مردم را سه رکن اصلی در حمایت از کار و سرمایه ایرانی معرفی کرد و اظهار داشت: حمایت از تولید ملی باید به عنوان الگو از دولت آغاز شود.

 

وی ادامه داد: به عنوان نمونه تجهیز کردن ادارات دولتی با وسایل تولید داخل و استفاده از محصولات ایرانی در سفارتخانه ها می تواند اولین قدم در حمایت از سرمایه ایرانی باشد.

 

وی صنعتگران و کشاورزان را رکن دوم در حمایت از سرمایه ایرانی دانست و گفت: دقت در تولید محصولات با کیفیت و مرغوب می تواند موجبات افزایش انگیزه مردم در استفاده از محصولات داخلی را فراهم آورد.

 

آیت الله طباطبایی خاطر نشان کرد: براساس اخبار اعلام شده حداقل واردات در سال گذشته 15 میلیارد دلار بوده که کارشناسان این مبلغ را هزینه اشتغال یک و نیم میلیون نفر اعلام کرده اند که این امر به معنای بیکار کردن یک و نیم میلیون کارگر ایرانی است.

 

وی تصریح کرد: صدا و سیما نیز نقش عمده ای در فرهنگ سازی این موضوع دارد و می تواند با استفاده از تولیدات داخلی در فیلم ها، برنامه ها و دکوراسیون های خود تاثیرات به سزایی در اقتصاد کشور داشته باشد.

 

نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: استقبال از تولیدات داخلی رقابت در بازار را بالا برده و موجبات ترغیب تولیدکنندگان برای عرضه محصولات با کیفیت تر را فراهم می کند.

 

آیت الله طباطبایی به سیره مرحوم مدرس اشاره کرد و گفت: این عالم بزرگوار لباس های خود را از پارچه کرباسی که تنها پارچه ایرانی آن زمان بود تهیه می کرد و هدف خود را استفاده از تولیدات ایرانی اعلام می کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 121262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha