به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمدحسین ارسطوزاده» امروز در این بازدید موزه مردمشناسی حمیدیه اظهار کرد: همه برنامههای تدوینشده در این ادارهکل با رویکرد ارتقای جایگاه فرهنگی مناطق، تولید اشتغال و شکوفایی اقتصادی انجام میگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان با اشاره به وجود صنایعدستی و قدمت آن در میان مردم محلی خوزستان افزود: تولید فرش بومی و دستبافتها از پشم گوسفند، حصیربافی، تولید نخ و عبابافی از ظرفیتهای بالقوهای هستند که باید از راه آموزش و ترویج، احیا شوند.
وی با بیان اینکه همچنین روستاهای دربرگیرنده این صنایعدستی و هنرمندان باید در فهرست شهرها و روستاهای ملی صنایعدستی ثبت و معرفی شوند افزود: همچنین توجه به لزوم نشانسازی در صنایعدستی بسیار حائز اهمیت است.
ارسطوزاده با اشاره به اینکه فعالیت گردشگری ساحلی از ظرفیتهای شهرستان است اضافه کرد: مقرر شد با تعیین ۵۰ هکتار زمین ساحلی توسط مدیران شهرستان و تشکیل بسته سرمایهگذاری توسط ادارهکل نسبت به ایجاد شهرک ساحلی اقدام شود.
وی تصریح کرد: وجود انواع کشاورزی در روستاهای پیرامون شهرستان حمیدیه را میتوان مبنای گردشگری کشاورزی و روستایی قرار داد که بر این اساس مقرر شد ساماندهی و بهسازی روستاهای واجد شرایط در دستورکار همه دستگاههای مرتبط قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان عنوان کرد: همچنین کشت گلهای متنوع در استان، منجر به رونق بیش از پیش گردشگری خواهد شد که در این زمینه نسبت به تبلیغ و معرفی این جاذبهها اقدام خواهد شد.
وی بر لزوم شناسایی و ثبت محوطههای تاریخی و نیز ساماندهی مسیر تردد زائران عتبات در کشور عراق تأکید کرد و یاد آور شد: حضور و فعالیتهای فرهنگی حاجخلیل دحیمی در گردآوری مجموعه آثار فرهنگی و مردمشناسی در راستای حفظ و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم غنی مردم منطقه ستودنی است که بر این اساس مقرر شد کمکهای فنی و اعتباری به منظور تداوم فعالیت او انجام گیرد و شورای شهر نیز حمایتهای لازم را به عمل آورد.
نظر شما