مهدی حسین زاده، معاون امور کانون های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم با اشاره به فعالیت های صورت گرفته توسط این معاونت در سالی که گذشت، به خبرنگار شبستان گفت: فعالیت معاونت امور کانون ها در سه بخش دفتر نظارت و بازرسی، امور کانون ها (کانون های عمومی) و کانون های با کارکرد خاص خلاصه می شود.
وی با اشاره به فعالیت 21 کانون تخصصی در 16 رشته در قم، ادامه داد: در بحث کانون های با کارکرد خاص بر اساس سهمیه چهار کانون تخصصی افتتاح شد و همچنین طرح کانون های تخصصی نیز با پیش بینی بالای 200 میلیون تومان هزینه به کمیته حمایت ارسال شد.
معاون امور کانون های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد تصریح کرد: ایجاد و راه اندازی کتابخانه دیجیتال در کانون فرهنگی هنری هادیان امت و تاسیس خانه های فرهنگ دیجیتال از جمله این فعالیت هاست.
وی در خصوص چگونگی سهمیه بندی راه اندازی خانه های دیجیتال در استان، گفت: قم 10 سهمیه در این مورد دارد ولی فعلا چهار خانه دیجیتال از این میزان سهمیه به تصیب رسیده که از این تعداد نیز دو خانه در حال تجهیز و دو خانه دیگر در حال راه اندازی است و بقیه سهمیه ها نیز در حال گذشتن از مراحل اداری است.
حسین زاده با اشاره به تاسیس 21 خانه نور در کانون های فعال در مساجد استان، خاطرنشان کرد: برای سال 91 پنج سهمیه دیگر نیز به قم اختصاص داده شده که جمعا امسال این تعداد به 26 خانه نور می رسد.
وی ادامه داد: تولید بنر شهیدان شاهد در 12 شماره و توزیع در میان کانون ها و همچنین ارائه خدمات و مشاوره به کانون های عمومی توسط کانون های تخصصی، توضیع بلیط استخر با تخیف چند درصدی و همچنین تاسیس کانون تخصصی نظارت و بازرسی از جمله دیگر این فعالیت ها می باشد.
وی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته توسط کانون تخصصی نظارت و بازرسی، اضافه کرد: هزار و صد نفر ساعت بازرسی در سه مرحله از کانون ها در سال گذشته صورت گرفته که یک مرحله بازدید از کانون های عمومی، یک مرحله توسط کانون علمدار و مرحله آخر به صورت نظارت و ارزشیابی صورت گرفت.
معاون امور کانون های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: رسیدگی به شکایت های ارائه شده از سوی کانون ها و اعضای آن، ارائه مشاوره در زمینه های مختلف برنامه ریزی در جهت توسعه، رشد ارتقای کانون های فرهنگی و هنری نیز از جمله برنامه های دفتر نظارت و ارزیابی است.
وی تصریح کرد: در بخش امور کانون ها نیز برنامه هایی انجام شده که از جمله آنا می توان به صدور کارت شناسایی برای شش نفر از اعضای هر کانون به اضافه حکم مسئولیت آنها اشاره کرد که البته در مجموع برای هزار نفر از اعضای کانون ها کارت شناسایی صادر شده است.
حسین زاده اظهار داشت: از دیگر طرح هایی که در سال گذشته توسط این معاونت اجرا شد، می توان به اجرای طرح منطقه بندی کانون های فرهنگی و هنری، تشکیل کانون های جدید و افزایش کانون های عمومی به رقم 256 کانون اشاره کرد.
وی با اشاره به اجرای طرح درجه بندی کانون های فرهنگی هنری در سال گذشته، گفت: در این طرح کانون ها در چهار درجه رتبه بندی می شود که البته این رتبه بندی بر اساس فعالیت های تابستانی کانون ها، گزارش کار، امتیازهای کسب شده از طریق تفاهم نامه تحصیلی، بر اساس منطقه (محروم و یا غیر محروم)، ارزیابی بازرسان، ارتباط با دبیرخانه و همچنین حضور در فراخوان ها صرت می گیرد و امتیاز هر کانون بر اساس معدل گیری از این موارد مشخص می شود.
معاون امور کانون های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد ادامه داد: از جمله دیگر فعالیت ها تهیه نرم افزار مدیریت کانون، توضیع کتاب در سه مرحله (دو مرحله ویژه کتابخانه های عمومی و یک مرحله ویژه قفسه های باز) و تهیه کارنامه اوقات فراغت کانون ها می باشد.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته گزارش های ارسالی توسط کانون ها نیز جمع آوری شد این گزارش ها ویژه سه مرحله می باشد که یک مرحله آن مختص گزارش از عملکردها در خصوص تفاهم نامه سال تحصیلی است و دو مرحله دیگر نیز به فعالیت های ویژه تابستان تعلق دارد.
پایان پیام/
نظر شما