به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، در گردهمایی ائمه جمعه و مدیران آموزش و پرورش استان، با اشاره به ورود ائمه جمعه به صحنه آموزش و پرورش و ارتباط نزدیک با دانش آموزان و دانشجویان گفت: این کار قدم های عملی دارد که در حال برداشته شدن هستند.
وی با بیان اینکه برای اجرای طرح حضور مؤثر روحانیت به ویژه ائمه جمعه در مدارس و دانشگاه ها نیاز به ستاد پشتیبانی فکری است، افزود: ستاد پشتیبانی که تأمین کننده خوراک فکری و تقویت کننده جبهه فرهنگی باشد حوزه علمیه است که باید در این زمینه توسعه کیفی و کمی یابد.
آیت الله موسوی جزایری با اشاره به طرح های در حال اجرا برای مسائل تربیتی جوانان همچون طرح هجرت، صالحین، معراج و ولایت، خاطر نشان کرد: این طرح ها تأثیر به سزایی در میان نسل جوانان داشته است.
همچنین آیتالله دکتر محسن حیدری، رئیس کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش خوزستان و امام جمعه موقت اهواز، تقویت تعامل دینی بین حوزه علمیه آموزش و پرورش را هدف اصلی این فعالیتها و برگزاری اجلاس دانست.
وی تصریح کرد: در سال 85 تفاهمنامهای مبنی بر تشکیل کمیته و ستاد برای همکاری وزارت آموزش و پرورش و حوزه علمیه قم منعقد و در سال 86 به خوزستان ابلاغ شد و آموزش و پرورش استان این کمیته را راهاندازی کرد.
وی بر گسترش همکاریهای بیشتر میان آموزش و پرورش و حوزه علمیه تأکید کرد و اذعان داشت: باید ستاد و کمیتهای مشابه کمیته استانی متشکل از مسئولان آموزش و پرورش، ائمه جمعه و روحانیون حوزه علمیه در شهرستانها راهاندازی شود.
آیت الله حیدری با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سرمایه جوان کشور را در اختیار دارد، عنوان کرد: آموزش و پرورش به نیروهای مبلغ، اسلامشناس و مربی نیازمند است که در این جهت باید حوزه علمیه به آموزش و پرورش کمک کند.
وی یادآور شد: فرصت بسیار خوبی در دولت نهم و دهم برای ترویج فرهنگ اسلامی در کشور ایجاد شده است، البته این فرصت و فضا باید از سالهای پیش به وجود میآمد که به دلایل مختلف ایجاد نشد.
وی درباره فعالیتهای انجام شده توسط آموزش و پرورش و حوزه علمیه، بیان کرد: طرح ولایت، طرح معراج، طرح کانون مهدویت، طرح مرزبانی از اهل بیت، طرح زلال احکام، اهدای کتاب، قرآن و نهجالبلاغه و محصولات فرهنگی و برگزاری همایشهای فرهنگی و... از جمله فعالیتها و همکاریهای حوزه علمیه با آموزش و پرورش عنوان کرد.
رحمن فلاحی، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، نیز در این اجلاس اضافه کرد: طرح نهضت ملی حفظ قرآن کریم بر اساس منویات رهبر به منظور تربیت 10 میلیون حافظ قرآن آغاز شده که در این طرح سهم خوزستان تربیت 180 هزار نفر حافظ قرآن است و تاکنون 311 هزار نفر دانشآموز ثبت نام کردهاند.
وی با بیان اینکه این اجلاس برای تقویت بنیانهای دینی نسل جوان با موضوع تقویت تعامل دینی تشکیل شده است، در تشریح فعالیتهای آموزش و پرورش، توضیح داد: این استان با داشتن 900 هزار دانشآموز، 58 هزار پرسنل، هفت هزار و 500 مدرسه، 40 منطقه آموزشی و 9 منطقه در شهرهای مرزی، سومین استان از نظر جمعیت دانشآموزی (بعد از استانهای خراسان رضوی و تهران) در کشور است.
وی اجرای دورههای بصیرت افزایی، برگزاری نماز شکرانه انقلاب اسلامی، جذب و ساماندهی 2 هزار و 400 نفر به عنوان ائمه جماعات مدارس، اجرای طرح های معراج، اعزام روحانی به مدارس شبانهروزی، پیوند مدارس و نماز، افزایش حضور ائمه جمعه در مراسم و مناسبتهای مدارس، آموزش مسائل بلوغ شرعی در مدارس شبانهروزی، برگزاری 40 کارگاه آموزشی برای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر مدارس، برگزاری کارگاههای تخصصی عفاف و حجاب و... را از جمله فعالیتهای آموزش و پرورش خوزستان در این زمینه عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، با بیان اینکه 692 مدرسه قرآنی در دو سال گذشته در خوزستان راهاندازی شده است، خواستار حضور فعالتر ائمه جمعه در شوراهای آموزش و پرورش شهرستانها شد.
پایان پیام/
نظر شما