مدیریت راه آهن قم به اداره کل ارتقاء یافت

مدیریت راه آهن قم با پیگیری های استاندار قم، از استان مرکزی تفکیک و به اداره کل ارتقاء یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین موسی پور امروز(16فروردین)در مراسمی که به همین مناسبت و با حضور مدیرعامل راه آهن کشور و جمعی از مسئولان و مدیران در تالار معصومیه برگزار شد، طی سخنانی ضمن قدردانی از اهتمام جدی مسولان وزارت راه و شهرسازی نسبت به مسائل و مشکلات این حوزه در استان قم اظهار داشت: مستقل شدن مدیریت راه آهن استان یکی از مطالبات و خواسته های جدی مردم و مسولان استان در سالیان گذشته بود که خوشبختانه با پیگیری های مستمر مسولان استان و مساعدت و توجه ویژه مسولان ستادی، امروز این خواسته محقق شد.


وی مستقل شدن مدیریت راه آهن قم را امری مهم و ضروری خواند و تصریح کرد: وجود 400 کیلومتر خط ریلی، 10 ایستگاه راه آهن ، ثبت آمار عبور و سوار و پیاده شدن حدود 8 میلیون مسافر در ایستگاه های ریلی و بارگیری 16 میلیون تن بار توسط راه آهن استان در یک سال گذشته، تنها بخشی از ظرفیت های کلیدی این بخش به شمار می روند که مدیریت بهینه آن ها، این تفکیک مدیریتی را ایجاب می کرد.


استاندار قم افزود: علاوه بر این ها، موقعیت ویژه ریلی قم به عنوان شاهراه ارتباطی و نقطه اتصال اغلب خطوط ریلی کشور و نقش ممتاز حمل و نقل ریلی بین المللی قم به عنوان مقصد بارگیری کالا کشورهای آسیای میانه، ارتقاء در ساختار مدیریتی راه آهن استان را امری اجتناب ناپذیر کرده بود.


حجت الاسلام والمسلمین موسی پور ادامه داد: همزمان با ارتقاء مدیریت، انتظار می رود تا سطح کمی و کیفی خدمات حمل و نقل ریلی در استان نیز افزایش چشمگیری را داشته باشد.


وی سیستم حمل و نقل ریلی را بستر اصلی توسعه پایدار دانست و گفت: با توجه به مزایای فراوان این شبکه از جمله ایمنی بالا و هزینه کمتر و تناسب با شرایط زیست محیطی باید تلاش شود تا سهم این بخش و شاخص های استفاده از آن در ناوگان حمل و نقل عمومی کشور بهبود و ارتقاء یابد.


استاندار قم همچنین با اشاره به اهمیت توسعه جدی این بخش، بر لزوم برنامه ریزی در جهت بهره مندی از ظرفیت ها و مشارکت بخش خصوصی برای ایجاد و گسترش کمی و کیفی شبکه های حمل و نقل ریلی کشور تاکید کرد.


حجت الاسلام والمسلمین موسی پور با اشاره به فعالیت های صورت گرفته برای توسعه حمل و نقل ریلی در قم، ضرورت سرعت دادن به روند اجرای پروژه های ریلی در استان را یاد آور شد و خاطرنشان کرد: پروژه کمر بند ریلی قم با پیشرفت حدود 95 درصد از جمله طرح هایی است که بزودی با اجرای آن ضمن انتقال خطوط قطارهای باری داخل شهر به بیرون، ظرفیت شبکه ریلی استان را افزایش خواهد داد.


وی قطار پر سرعت اصفهان، قم، تهران، اتصال گمرک و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان را از دیگر پروژه های مهم ریلی استان برشمرد و گفت: بهره برداری از این طرح های محوری، به شکوفایی و رونق اقتصادی استان کمک شایانی خواهد کرد.


وی همچنین اهتمام لازم نسبت به رفع مشکلات این بخش در قم را خواستار شد و تصریح کرد: بحث رسیدگی به مشکلات ایستگاه محمدیه از جمله موضوعات مهمی است که با پیگیری های صورت گرفته امیدواریم زمینه انتقال این مکان به پارکسوار شمالی فراهم شده و هر چه سریع تر این تصمیم عملیاتی شود.


استاندار قم در پایان این مراسم، با رونمایی از تابلو اداره کل راه آهن استان قم، آقای زادخور را به عنوان نخستین سرپرست این تشکیلات، معرفی و از زحمات و تلاش های آقای عامری قدردانی کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 120516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha